Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Ανέλαβε ο Παπαδόπουλος

Ο Νίκος Παπαδόπουλος είναι ο νέος τεχνικός του Ηρακλή.

Αποχώρησε τελικά από την τεχνική ηγεσία του Ηρακλή ο Γκιγέρμο Όγιος. Ο Αργεντινός τεχνικός αν και είχε μεταφέρει στους παίκτες του ότι συνεχίζει, ενημερώθηκε από τον Κώστα Τσαλίκη ότι λύθηκε η συνεργασία τους. Αμέσως, η ΠΑΕ βρήκε τον αντικαταστάτη του με τον Νίκο Παπαδόπουλο να αναλαμβάνει καθήκοντα νέο τεχνικού στον «γηραιό».

Ο πρώην τεχνικός της Παναχαϊκής, ο οποίος έχει εργαστεί ακόμη σε Ξάνθη, Ολυμπιακό Λευκωσίας, Εθνικό Άχνας, Καβάλα, Θερμαϊκό. Θα έχει συνεργάτες του τον Νίκο Καρύδα και γυμναστή τον Νίκο Αμανατίδη, ενώ συναντά στους «κυανόλευκους» τον τεχνικό διευθυντή, Κώστα Τσαλίκη με τον οποίο είχαν συνεργαστεί στην Καβάλα πέρυσι. Η αλλαγή αυτή ξάφνιασε και τους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι είχαν ενημερωθεί ότι θα συνεχιζόταν η συνεργασία με τον Όγιος, όμως τη Δευτέρα του Πάσχα θα προπονηθούν για πρώτη φορά με τον Παπαδόπουλο.

Η ανακοίνωση της πρόσληψης του Νίκου Παπαδόπουλου: «Η ΠΑΕ Ηρακλής ανακοινώνει την πρόσληψη του κ. Νίκου Παπαδόπουλου ως προπονητή της ομάδας με βοηθό τον κ. Νίκο Καρύδα και γυμναστή τον κ. Νίκο Αμανατίδη».

Νωρίτερα, είχε εκδώσει διαζύγιο με τον Γκιγέρμο Όγιος: «Η ΠΑΕ Ηρακλής ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας με τον κ. Γκιγιέρμο Όγιος και του εύχεται καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του».

Last modified onΔευτέρα, 21 Απρίλιος 2014 13:01

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep