Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Νέο γήπεδο, αν ανέβουμε»

Ο Γιάννης Νιώπας προανήγγειλε την κατασκευή νέου γηπέδου, σε περίπτωση που ο Αιγινιακός ανέβει στη Super League.

Ο μεγαλομέτοχος του ΑΙγινιακού με δηλώσεις του τόνισε ότι η ομάδα είναι νοικοκυρεμένη και υπογράμμισε ότι κάθε Κυριακή είναι γιορτή. Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο «metrosport»:

«Εκεί που πηγαίναμε εξ αρχής. Η «μπάλα είναι χαμηλά», αλλά το μυαλό μας το είχαμε και το έχουμε πάνω. Εμείς πιστεύουμε στο επόμενο παιχνίδι. Τώρα, αν έρθει η άνοδος, πολύ ευχαρίστως.

Για μας κάθε Κυριακή είναι γιορτή. Κάθε παιχνίδι είναι γιορτή. Στην αναμέτρηση με τον Φωστήρα υπήρχαν πανό, υπήρχε κόσμος. Θα πρέπει να ενημερώσω ότι δεν έφτασαν τα εισιτήρια. Δεν είχε θέση άδεια στο γήπεδο. Κι αυτό είναι κάτι σημαντικό. Όχι όμως μόνο αυτό. Δεν έχει γίνει το παραμικρό μέχρι τώρα. Είμαστε η πιο φιλόξενη έδρα. Εδώ, έρχεται ο μπαμπάς με τα παιδιά και όλη η οικογένεια» και συνέχισε:

«Η πορεία μας μόνο τυχαία δεν είναι. Κάναμε καλές κινήσεις το περασμένο καλοκαίρι, όπως και τα Χριστούγεννα. Προσεγμένες, προσεκτικές. Κάναμε εκκαθάριση του ρόστερ. Απεκτήσαμε δυο παίκτες ως επένδυση, ενώ ήρθαν παράλληλα και πέντε παίκτες ετοιμοπόλεμοι για να βοηθήσουν άμεσα στην ομάδα, όπως και έγινε. Δεν έχουμε μεγάλο μπάτζετ. Δεν ξοδεύουμε τα εκατομμύρια. Είμαστε απλά ένα συμμαζεμένο, νοικοκυρεμένο σωματείο».

Για ποια είναι τα σχέδιά του για την ομάδα, ενώ ταυτόχρονα προχώρησε στη διάψευση σεναρίων. «Δεσμεύομαι προσωπικά, πώς αν ανέβει η ομάδα, θα αγωνίζεται στο γήπεδο του, στο Αιγίνιο. Αν ανεβούμε, το 2015 θα παίξουμε στο δικό μας γήπεδο. Θα χτιστεί καινούριο γήπεδο, αν ανεβούμε. Ο Αιγινιακός δεν έχει χρέη, είναι μία υγιέστατη ομάδα. Έτσι, πιστεύω ότι μπορεί να επενδύσει για την κατασκευή ενός νέου γηπέδου. Θα υπάρχει φυσικά και βοήθεια από την τοπική κοινωνία, όχι από τις τοπικές αρχές. Από την τοπική κοινωνία. Άλλωστε, υπάρχει ήδη μεγάλη βοήθεια. Μεγάλη. Συν τοις άλλοις, η ομάδα θα λέγεται Αιγινιακός, δεν θα λέγεται αλλιώς…».

Last modified onΤρίτη, 15 Απρίλιος 2014 10:52

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep