Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Η προθεσμία για αγορά μετοχών του Φωκικού

Την Παρασκευή η καταληκτική ημερομηνία για τους ενδιαφερόμενους.

 

Ως την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου, θα μπορούν να προμηθευτούν οι ενδιαφερόμενοι μετοχές της ΠΑΕ Φωκικός. Μετά την ημερομηνία αυτή σταματάει η διάθεσή τους, γι' αυτό η ΠΑΕ ανέφερε πως: «Είναι σημαντικό όλοι να σπεύσουν να αποκτήσουν έστω και μια μετοχή ως αναμνηστικό. H κατάθεση των χρημάτων στους παρακάτω λογαριασμούς θα είναι το ελάχιστο 20 ευρώ για την αγορά μιας μετοχής ή πολλαπλάσιο αυτού για την αγορά περισσοτέρων.

 

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προεγγράφονται για την αγορά μετοχών, μέσω της Τράπεζας Πειραιώς στον αριθμό λογαριασμού 5158-055303-151 ή σε άλλη τράπεζα στο IBAN: GR580172158000-5158-055303-151.

 

*Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να έχουν μαζί τους την ταυτότητά τους και το ΑΦΜ, ώστε μετά την εγγραφή τους να λάβουν το αποδεικτικό αγοράς.

 

Φίλαθλοι, o Φωκικός, μας χρειάζεται περισσότερο από ποτέ. Ακόμα και τώρα, την τελευταία στιγμή είναι σημαντικό να βοηθήσουμε την ομάδα μας. Καλούνται όλοι να αποκτήσουν έστω και ως αναμνηστικό μετοχές της ομάδας μας, ενισχύοντάς την στη μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλει φέτος στην Β' Εθνική. Ο Φωκικός, είμαστε όλοι εμείς και από εμάς εξαρτάται η πορεία της ομάδας».

Last modified onΔευτέρα, 28 Νοέμβριος 2011 21:01

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep