Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Διεθνής νίκη για Γάζωρο

Ο Εθνικός Γαζώρου νίκησε 4-3 την Πιρίν Μπλαγκόεβγκραντ.

Το πρώτο τεστ μετά τη λήξη του πρωταθλήματος έδωσε το απόγευμα της Παρασκευής (11/04) στο Δημοτικό Γήπεδο Σερρών ο Εθνικός Γαζώρου. Οι «κυανόλευκοι» αντιμετώπισαν τη βουλγάρικη Πιρίν Μπλαγκόεβγκραντ και επικράτησαν 4-3, με την τεχνική ηγεσία να δίνει χρόνο συμμετοχής σε όλους τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές, αλλά και σε παίκτες της ομάδας Νέων.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 5' με σουτ του Ζλατίνοφ. Για τον Εθνικό ισοφάρισε σε 1-1 ο Γαϊδαρτζής, στο 28', με απευθείας εκτέλεση φάουλ λίγα μέτρα έξω από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής. Στο 31' με σουτ και πάλι ο Ζλατίνοφ έκανε το 1-2 για την Πιρίν. Λίγα λεπτά αργότερα, στο 35', οι φιλοξενούμενοι διεύρυναν το σκορ σε 1-3, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Ζλατίνοφ και τέρμα του μπάτσεφ.

Στο 45' ο Μερεσιώτης έβγαλε ωραία σέντρα, όμως ο Στόεφ στην προσπάθειά του να διώξει έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα διαμορφώνοντας το 2-3, σκορ του πρώτου ημιχρόνου. Στο δεύτερο μισό οι Σερραίοι ισοφάρισαν στο 52' με κεφαλιά του Αγγελίδη, ύστερα από σέντρα του Τσουβαλτσίδη. Το 4-3 γράφτηκε στο 75', μετά από εκτέλεση κόρνερ του Νατσιόπουλου και κεφαλιά του Παπαβασιλείου.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΑΖΩΡΟΥ: Παπαθανασίου (46' Μέλκας), Νύρλος (46' Τσουβαλτσίδης), Κουκόλης (46' Κωφοκώτσιος), Μερεσιώτης (78' Κεραμιδάς), Δέντσας, Παναγιωτίδης (46' Αγγελίδης), Χατζηδημητρίου (66' Γεωργαντάς), Καράμπελας, Κωνσταντινίδης (46' Μεταλλίδης), Γαϊδαρτζής (46' Παπαβασιλείου), Σκέριαντς (46' Νατσιόπουλος)

ΠΙΡΙΝ: Μπαχταρλίεφ, Γκεοργκίεφ, Μπάτσεφ, Στόεφ, Ίλιεφ, Πόπεφ, Κότσεφ, Μπλάγκοφ, Χατζιιβάνοφ, Ζλατίνοφ. Έπαιξαν και οι: Ντιμιτρόφ, Τάσεφ, Στόικοφ, Γκουστέροφ, Λάσκοφ, Μαντέλεφ, Σμάντοφ.

Last modified onΠαρασκευή, 11 Απρίλιος 2014 21:13

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep