Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Ξυπνητήρι το 2-0»

Η μεγαλύτερη νίκη της χρονιάς ήταν για τον Αιγινιακό αυτή στο Πανθεσσαλικό.

Ως το σπουδαιότερο τρίποντο έως τώρα στη σεζόν χαρακτήρισε ο Κώστας Νικολαΐδης αυτό απέναντι στη Νίκη Βόλου και δήλωσε μετά το 3-2: «Είδαμε σήμερα ότι η ομάδα μου δεν μπήκε με την ανάλογη αυτοσυγκέντρωση στα πρώτα λεπτά, έπρεπε να προσέξουμε πάρα πολύ, με αποτέλεσμα να δεχθούμε ένα γκολ και μια ωραία εκτέλεση για να γίνει το 2-0.

Δυσκόλεψαν τα πράγματα για εμάς, είπα στα παιδιά ότι μπορούμε να γυρίσουμε το παιχνίδι και έτσι έγινε. Μεγάλη προσπάθεια από τους ποδοσφαιριστές μου. Αυτή η νίκη είναι η μεγαλύτερη που έχουμε κάνει στο πρωτάθλημα, γιατί παίξαμε σε μια πάρα πολύ καυτή έδρα, γιατί η Νίκη είναι φαβορί για την άνοδο μαζί με Ηρακλή, Κέρκυρα και Ολυμπιακό Βόλου και τρίτον γιατί το σκορ ήταν 2-0. Το να γυρίζεις ένα τέτοιο παιχνίδι, δεν είναι το πιο εύκολο πράγμα, αλλά τα καταφέραμε. Χαρήκαμε για τη νίκη και τώρα θα κοιτάξουμε το επόμενό μας παιχνίδι, να ξεκουραστούμε και να συγκεντρωθούμε στο ματς με τον Φωστήρα.

Το ότι πετύχαμε γκολ πριν λήξει το ημίχρονο, είχε μεγάλη σημασία. Αν πηγαίναμε στο ημίχρονο με 2-0, τα πράγματα θα ήταν πολύ δύσκολα για τη νίκη. Σημαντικό που σκοράραμε γρήγορα. Το 2-0 λειτούργησε σαν ξυπνητήρι για εμάς και οι ποδοσφαιριστές μου ανέβασαν την απόδοσή τους». Ανέφερε ότι ο Αιγινιακός ίσως πάει να παίξει κάποιο ματς στο Στάδιο της Κατερίνης με ομάδες που θα έχουν τους οπαδούς τους, αλλά τα δύο επόμενα θα γίνουν σίγουρα στο Αιγίνιο.

O Νίκος Ζούρκος είπε: «Το λάθος μας ήταν ότι δεν μπήκαμε αρκετά καλά, αλλά έχουμε την ικανότητα να γυρνάμε τα παιχνίδια. Συγχαρητήρια στη Νίκη Βόλου, στους συμπαίκτες, στους προπονητές μου».

Πηγή: magnesiasports.gr

Last modified onΤετάρτη, 09 Απρίλιος 2014 20:43

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep