Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Φάγαμε μαχαιριές»

Ο Κώστας Παπαδόπουλος υποστήριξε ότι ο Εθνικός Γαζώρου δέχθηκε μαχαιριές.

Ο βοηθός του Μάκη Κατσαβάκη με δηλώσεις του τόνισε ότι ο Εθνικός Γαζώρου πέτυχε τον στόχο της γρήγορης παραμονής, όμως υπογράμμισε ότι δεν μπόρεσε να κάνει κάτι παραπάνω γιατί δέχθηκε μαχαιριές. Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Κώστας Παπαδόπουλος στο «metrosport»:

Για τη φετινή χρονιά: «Βάλαμε έναν στόχο από την αρχή. Πέτυχε ο στόχος μας. Η ομάδα σώθηκε εύκολα, ενώ χρησιμοποιήθηκαν πολλά νέα παιδιά στην ομάδα. Βέβαια, στην πορεία ανέβηκε ο πήχης. Η παρουσία μας στις ψηλές θέσεις μάλλον ενόχλησε και κάποιους. Φάγαμε μαχαιριές και μας έστειλαν εκεί που ήθελαν να μας στείλουν. Πάντως, ο βασικός στόχος μας πέτυχε στο ακέραιο, να παίξουν δηλαδή αρκετά παιδιά από την περιοχή. Η αλήθεια είναι πώς τον Ιανουάριο οι κινήσεις μας δεν… περπάτησαν πολύ, μέχρι να εξοικειωθούν τα παιδιά. Βέβαια, ως ομάδα μπορούσαμε και καλύτερα, ωστόσο πιστεύω ότι άλλοι λόγοι δεν μας επέτρεψαν, όπως και τον Απόλλωνα, για να πορευτούμε ψηλότερα».

Για τον Εθνικό Γαζώρου: «Είναι νοικοκυρεμένη ομάδα. Από τις πιο υγιείς. Έχει μικρά παιδιά, η οργάνωση είναι καλή, όπως και οι γηπεδικές εγκαταστάσεις. Είχα καιρό να είμαι ήρεμος…».

Για τη νέα χρονιά και αν θα μείνει στον Εθνικό Γαζώρου: «Θα το δούμε. Θα μιλήσουμε και με τον Μάκη (σ.σ. τον Κατσαβάκη). Δεν είναι σίγουρο ακόμη. Θα εξαρτηθεί από πολλούς παράγοντες».

Για τα πλέι οφ είπε: «Καλή είναι η διαδικασία των πλέι οφ, από την άλλη όμως είναι άσχημο για τις υπόλοιπες ομάδες. Ευτυχώς, όμως, εμείς ως Εθνικός Γαζώρου θα πάμε ως τις 20 Μαΐου. Πρέπει να σκεφτούμε εξάλλου και τα παιδιά. Πώς θα μπουν στην προετοιμασία για τη νέα χρονιά; Θα είναι σαν να ξεκινούν από το μηδέν. Θα έχουμε φιλικά, θα υπάρχουν δοκιμαστικά, θα κάνουμε μία οργανωμένη διαδικασία» και συνέχισε: «Αβαντάζ θα έχουν οι Κέρκυρα και Ολυμπιακός Βόλου. Κατά τα άλλα, πιστεύω ότι ο Ηρακλής μπορεί να διεκδικήσει την άνοδο. Παίζει καλό ποδόσφαιρο. Όλα μπορούν να γίνουν. Αν είναι συγκεντρωμένοι οι παίκτες του και δεν έχουν προβλήματα, έχουν καλό σύνολο, μπορούν να τα καταφέρουν παρά το μειονέκτημα των έξι βαθμών. Επίσης, ο Αιγινιακός έχει καλές μονάδες. Τον Παναιγιάλειο τον πίστευα, αλλά έμεινε εκτός».

Last modified onΤετάρτη, 09 Απρίλιος 2014 11:32

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep