Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Το κάλεσμα του ΑΟΧ

Συνέντευξη Τύπου - κάλεσμα στον ΑΟ Χανιά ενόψει των play off.

Κάλεσμα στους οπαδούς απηύθυνε ο ΑΟ Χανιά, ώστε να συμπαρασταθούν στα παιχνίδια των μπαράζ ανόδου. Στη συνέντευξη Τύπου που έγινε τη Δευτέρα (07/04) παρουσιάστηκε το νέο μέλος του τεχνικού τιμ, Νίκος Παναγιωταράς, ενώ το «παρών» έδωσε ο υπεύθυνος μάρκετινγκ, Δημήτρης Σχετάκης, το μέλος του ΔΣ, Νίκος Βαγιωνάκης και ο αρχηγος, Ντίνος Πάγκαλος.

Στο δελτίο Τύπου του ΑΟ Χανιά αναφέρθηκε:

«Για το ηλεκτρονικό εισιτήριο μίλησε ο υπεύθυνος marketing, καλώντας τον κόσμο να έρθει είτε από τα γραφεία της ομάδας (Κυδωνίας 124) είτε από τα καταστήματα «ΓΕΡΜΑΝΟΣ» με την ταυτότητα του και να αγοράσει εισιτήρια στηρίζοντας την προσπάθεια που κάνει η ομάδα. Αποσαφήνισε ότι δεν είναι απαραίτητη η πιστωτική κάρτα για όσους έρθουν από τα γραφεία ή τα παραλάβουν από τα καταστήματα «ΓΕΡΜΑΝΟΣ», η πιστωτική κάρτα αφορά όσους τα αγοράσουν και τα τυπώσουν από το σπίτι τους όπως θα έκαναν σε οποιαδήποτε αγορά εισιτηρίου μέσω διαδικτύου. Επίσης έγινε αναφορά στην ώρα προσέλευσης καθώς θα πρέπει το φίλαθλο κοινό να βρίσκεται τουλάχιστον 30 λεπτά νωρίτερα ώστε να μην παρατηρηθεί κωλυσιεργία στην έκδοση εισιτηρίων στο γήπεδο».

Ο Νίκος Βαγιωνάκης δήλωσε: «Εκ μέρους της διοίκησης και προσωπικά του προέδρου Νίκου Κατσιγιάννη απευθύνουμε κάλεσμα σε όλο το φίλαθλο κόσμο να στηρίξει την ομάδα στα play-off. Όπως γνωρίζετε η ομάδα έχει κάνει τεράστια προσπάθεια και η πορεία της δεν είναι τυχαία, σταθερά ήταν στην 2η θέση και μπήκαμε στα play-off. Θέλουμε όλο τον κόσμο να βρεθεί και να στηρίξει την ομάδα στο νέο πρωτάθλημα που ξεκινάει την Τετάρτη».

Τέλος, ο Ντίνος Πάγκαλος είπε: «Οι ποδοσφιαριστές θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας να στηρίξει τις προσπάθειες μας, μπήκαμε στα play-off και θέλουμε να πάμε ακόμα πιο ψηλά, θέλουμε ο κόσμος να γίνει ο 12ος παίκτης μας και να μας βοηθήσει στην προσπάθεια που θα κάνουμε».

Last modified onΔευτέρα, 07 Απρίλιος 2014 16:15

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep