Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Δημητρίου: «Ηρωες οι παίκτες μου»

Ο Πέτρος Δημητρίου Ο Πέτρος Δημητρίου

 

Ο Εθνικός Αστέρας κερδίζει και τα οικονομικά προβλήματα.

Ο Πέτρος Δημητρίου έβγαλε το καπέλο στους ποδοσφαιριστές του για τη νίκη και την καλή εμφάνιση, καθώς τα εξωαγωνιστικά προβλήματα που ταλανίζουν τον Εθνικό Αστέρα είναι ουκ ολίγα.

 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Πέτρου Δημητρίου:

 

«Αξίζουν συγχαρητήρια στην ομάδα μου που πήρε μία πολύ σπουδαία νίκη. Εδειξαν φοβερά ψυχικά αποθέματα, κερδίζοντας μία πάρα πολύ καλή ομάδα, όπως είναι η Βέροια, που την ξέραμε, την μελετήσαμε σωστά και την είχαμε διαβάσει. Ξεκινήσαμε το παιχνίδι χωρίς τρεις παίκτες (σ.σ. Γκίτκος, Καρατζάς, Χανιώτης) και πριν βγει το ημίχρονο είχαμε χάσει δύο ακόμη (σ.σ. Γουσούλης, Καούνος) λόγω τραυματισμού. Μιλήσαμε στο ημίχρονο, η ομάδα παρουσιάσθηκε αποφασισμένη και θεωρώ το σκορ πλασματικό. Αντιμετωπίζουμε τεράστια οικονομικά προβλήματα και θεωρώ τους παίκτες μου ήρωες με όλα όσα έχουν κάνει μέχρι τώρα. Δεν θα σταθώ στη διαιτησία, αφού στο δεύτερο μέρος είχαμε την καθολική υπεροχή και είχαμε πολλές ευκαιρίες».

 

Τους παίκτες του Εθνικού Αστέρα εκπροσώπησε ο σκόρερ του δεύτερου τέρματος Βασίλης Λαμπρόπουλος ο οποίος είπε τα εξής: «Θεωρώ ότι κάναμε μία πολύ καλή εμφάνιση και κερδίσαμε μία ομάδα που είναι από τα φαβορί για την άνοδο. Το σκορ είναι πλασματικό».Ο Εθνικός

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep