Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Πάμε για την τριάδα»

Ο Κώστας Χατζής υποστήριξε ότι ο Αιγιναικός θα πάει για την έκπληξη στα play off.

Ο ποδοσφαιριστής του Αιγινιακού ευχήθηκε η ομάδα του καταρρίψει κάθε προγνωστικό και να είναι αυτή που θα πανηγυρίσει στο τέλος. Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κώστα Χατζή:

«Είμαστε καλά, έχουμε εξαιρετικό υλικό. Φάνηκε εξάλλου στο δεύτερο γύρο. Είμαστε πλήρεις σε όλες τις θέσεις. Πάμε και όπου μας βγάλει. Ότι μας έρθει. Δεν υπάρχει άγχος, άλλωστε είμαστε έμπειροι. Η εμπειρία, που έχουμε και συνάμα το καλό κλίμα ως ομάδα είναι τα «όπλα» μας. Ταυτόχρονα, η έδρα μας είναι αήττητη, κι αυτό είναι το σημαντικό. Ελπίζω, να συνεχιστεί η καλή εικόνα και στα πλέι οφ. Πάμε επομένως για την τριάδα. Οι Κέρκυρα και Ολυμπιακός Βόλου έχουν το αβαντάζ, ωστόσο δεν το βάζουμε κάτω, μπορεί να εξαλειφθεί η διαφορά.

Ο στόχος, όπως είπε και ο πρόεδρος, είναι να διεκδικήσουμε την άνοδο. Φαβορί είναι η Κέρκυρα και ο Ολυμπιακός Βόλου. Από την άλλη, ο Ηρακλής έχει τον κόσμο, η Νίκη Βόλου επίσης. Εμείς μπορούμε να γίνουμε η έκπληξη και να καταρρίψουμε κάθε προγνωστικό. Το πιστεύουμε. Περιμένω από την πλευρά μου να γίνουν συναρπαστικά πλέι οφ. Άλλωστε, θα είναι κάτι διαφορετικό. Δεν τους ξέρουμε ως ομάδες τους άλλους τέσσερις. Δεν θα υπάρχει επομένως εύκολο παιχνίδι. Θεωρώ ότι και η κλήρωση θα παίξει σημαντικό ρόλο. Μετράει σαφώς το πώς θα ξεκινήσεις. Θα ήθελα πάντως να τελειώσουμε όλοι υγιείς αυτό το ξεχωριστό πρωτάθλημα».

Last modified onΤετάρτη, 02 Απρίλιος 2014 12:20

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep