Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Θα το παλέψουμε ως αουτσάιντερ»

Ο Σωτήρης Τσάτσος υπογράμμισε ότι ο ΑΟΧ είναι το αουτσάιντερ για την άνοδο στη Super League, όμως θα το παλέψει.

Ο έμπειρος άσος του ΑΟΧ τόνισε ακόμη ότι η είσοδος της ομάδας του στα play off είναι τεράστια επιτυχία. Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Σωτήρης Τσάτσος σε ιστοσελίδα της Θεσσαλονίκης:

«Εμείς αυτό που κάναμε ήταν μία τεράστια επιτυχία. Ξεκινήσαμε με άλλους στόχους, αλλά καταφέραμε να μπούμε στα πλέι οφ. Οι περισσότεροι στην ομάδα είναι νεαροί, έχουν όμως φιλοδοξίες και στόχους. Πιστεύουμε, ότι μπορούμε να κάνουμε το κάτι παραπάνω. Υπάρχουν βέβαια πιο δυνατές και καλύτερες ομάδες, ωστόσο θα το παλέψουμε. Όλα κρίνονται στο γήπεδο. Θα το παλέψουμε, αν και είμαστε το αουτσάιντερ για την άνοδο. Το σίγουρο είναι πως έχουμε κίνητρο ως ομάδα. Και οι προπονητές, αλλά και οι παίκτες το θέλουμε πραγματικά. Έχουμε επίσης και τον κόσμο στο πλευρό μας. Θα είναι βέβαια ένας Γολγοθάς και πρέπει να έχουμε διάρκεια ως ομάδα.

Έχουμε 25 παίκτες, που μπορούν ανά πάσα στιγμή να βοηθήσουν. Ότι κάναμε όλη τη σεζόν, αυτό θα κάνουμε και τώρα. Έχουμε πιστεύω το πλεονέκτημα ότι παίζουμε με περίσσιο πάθος. Είμαστε ομάδα με όλη τη σημασία της λέξης. Μπορεί να μην έχουμε την τρομερή ποιότητα, αλλά ο ένας συμπληρώνει τον άλλο. Δεν είναι άλλωστε τυχαία η πορεία μας. Αν δείτε, δεν βγήκαμε ποτέ εκτός τετράδας».

Last modified onΤετάρτη, 02 Απρίλιος 2014 11:52

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep