Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Θεία Δίκη για τα Ψαχνά» (video)

Αποθεωτική υποδοχή επεφύλασσαν οι οπαδοί του Ηρακλή Ψαχνών στην αποστολή.

Τη συμμετοχή του στα μπαράζ ανόδου για πρώτη φορά στην ιστορία του εξασφάλισε ο Ηρακλής Ψαχνών και οι οπαδοί τού επεφύλασσαν θερμή υποδοχή το απόγευμα της Κυριακής. Τα μέλη της αποστολής γνώρισαν την αποθέωση, ενώ ο Θωμάς Γράφας μίλησε για Θεία Δίκη και... Super League!

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο τεχνικός των «πράσινων» στο STAR Κεντρικής Ελλάδας: «Έχουμε κάνει μία εκπληκτική χρονιά και έναν δεύτερο γύρο πολύ καλό. Θα μπορούσαμε να πάρουμε και το διπλό στον Ταύρο, αλλά δεχτήκαμε ένα γκολ στο 95'. Γίνονται αυτά στο ποδόσφαιρο. Με τον Θεό και τη Θεία Δίκη δεν μπορεί να τα βάλει κανείς. Αυτό αξίζαμε, αυτό πήραμε. Πλέον θέλουμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο στα πλέι οφ και να μην έχουμε ρόλο κομπάρσου. Στόχος μου είναι να βγούμε Super League, όσο παρακινδυνευμένο και αν ακούγεται αυτό».

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Γιώργος Στούπας δήλωσε: «Είναι μια δικαίωση για όλους μας. Κάθε χρόνο κάνουμε ένα βήμα παραπάνω. Το ταξίδι συνεχίζεται. Θα κοιτάξουμε να υπερασπιστούμε όσο καλύτερα γίνεται την έως τώρα πορεία μας. Το άγχος έχει φύγει. Θέλουμε να διεκδικήσουμε ό,τι μας ανήκει. Είναι μία πρωτόγνωρη διαδικασία για μας. Θα τα πούμε στο τέλος».

Πηγή φωτό:athlitika-psaxniwths

Last modified onΔευτέρα, 31 Μάρτιος 2014 19:59

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep