Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Χωρίς φόβο στα play off»

Ο Ανδρέας Βασιλόγιαννης τόνισε ότι ο ΑΟΧ θα κοιτάξει κάθε αντίπαλό του στα play off στα μάτια.

Ο ποδοσφαιριστής του ΑΟΧ με δηλώσεις του στην εφημερίδα των Χανίων «Χανιώτικα Νέα» αναφέρθηκε στην πετυχημένη πορεία των «μπλε» και στα play off, όπου ο ΑΟΧ θα κοιτάξει κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Ανδρέας Βασιλόγιαννης:

Τι πιστεύεις ότι μπορεί να πετύχει η ομάδα στα πλέι οφ; Και τι θεωρείς ότι πρέπει να περιμένει ο κόσμος από σας;

 «Σίγουρα, η παρουσία μας στα πλέι οφ είναι κάτι το οποίο δεν το περίμενε κανείς. Από την αρχή η ομάδα ξεκίνησε με στόχο να σωθεί όσο το δυνατόν πιο γρήγορα αλλά στην πορεία είδαμε ότι τα αποτελέσματα ήταν πολύ θετικά για μας και βγήκε κάτι καλύτερο. Όλη η ομάδα προσπάθησε κι έδωσε έναν πολύ μεγάλο αγώνα στο πρωτάθλημα. Πιστεύω ότι ο κόσμος είναι αρκετά ευχαριστημένος από μας. Το βλέπω καθημερινά στο δρόμο και στο γήπεδο που έρχεται και δίνει το παρών. Εμείς από τη μεριά μας έχουμε να παρουσιάσουμε ένα σύνολο πολύ σφικτό. Μία ομάδα πολύ δεμένη, που παίζει πολύ καλά σε όλες τις γραμμές, μαχητικά, με δύναμη σε όλα τα παιχνίδια, με σκοπό να πάρει ό,τι καλύτερο μπορεί από κάθε αγώνα».

Το πιστεύετε μέσα στην ομάδα, ότι θα μπορούσατε να τερματίσετε μέσα στην τριάδα;

 «Τρώγοντας ανοίγει η όρεξη»…

Εννοώ, το συζητάτε μεταξύ σας οι ποδοσφαιριστές;

«Βέβαια. Εμείς ξέρουμε τι μπορούμε να κάνουμε. Από την αρχή όπως είπα και πριν, δεν ήταν αυτός ο στόχος, αλλά η ομάδα να σωθεί όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Από τη στιγμή που μπορέσαμε και πετύχαμε το στόχο και σωθήκαμε εύκολα και στη συνέχεια μπορέσαμε και πήραμε παραπάνω βαθμούς και μπήκαμε στην τετράδα και μάλιστα δεύτεροι, είδαμε ότι η ομάδα έχει δυνατότητες και μπορεί να κάνει πολλά πράγματα. Από εδώ και πέρα όμως είναι κάτι πρωτόγνωρο για μας. Θα μπούμε στα πλέι οφ με σκοπό να πάμε σε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Έχουμε ν’ αντιμετωπίσουμε μεγάλες ομάδες που έχουν και την εμπειρία αλλά και τις παραστάσεις και σίγουρα ξέρουν καλύτερα αυτά τα παιχνίδια από μας. Εμείς θα πάμε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και να παρουσιαστούμε όσο το δυνατόν καλύτεροι γίνεται».

Σε θεωρώ μέσα στους παίκτες που ξεχωρίζουν. Και είσαι και πολύ φορμαρισμένος αυτό τον καιρό. Το νιώθεις ότι είσαι σε καλή κατάσταση; Πώς περιγράφεις τον εαυτό σου για τη φετινή σου παρουσία στον Α.Ο. Χανιά;

 «Η αλήθεια είναι ότι παιχνίδι με παιχνίδι νιώθω καλύτερα. Προσπαθώ να είμαι όσο το δυνατόν καλύτερα, να προπονούμαι καθημερινά και να βρίσκομαι σε καλό επίπεδο. Νιώθω πολύ καλά μέσα στην ομάδα και ελπίζω να βοηθήσω ακόμα περισσότερο».

Είναι η καλύτερή σου χρονιά σαν ποδοσφαιριστής;

 «Πιστεύω ότι είμαι σε καλό επίπεδο και μπορώ να βοηθήσω κι άλλο».

Τα Χανιά πιστεύεις ότι μπορούν να «σηκώσουν» δύο ομάδες στην Α’ Εθνική;

«Θέλω να είμαι προσγειωμένος. Είναι κάτι που το θέλουμε όλοι στην ομάδα και γιατί όχι να μην γίνει. Απλά, θέλουμε να είμαστε όλοι συγκεντρωμένοι και να κοιτάμε το καλό της ομάδας. Τώρα, αν αυτό σημαίνει άνοδος, θα είναι κάτι υπέροχο για μας, εφόσον γίνει. Εμείς όπως είπα και πριν θα πάμε στα πλέι οφ, με σκοπό να κοιτάξουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Ξέρουμε ότι όλοι οι αντίπαλοί μας είναι πιο έμπειρες ομάδες από μας. Ξέρετε κι εσείς και το έχετε δει, ότι η ομάδα μας έχει παίκτες που είμαστε όλοι σε νεαρή ηλικία. Δεν είμαστε ομάδα η οποία έχει τα τόσο μεγάλα ονόματα ούτε τα τεράστια συμβόλαια. Φάνηκε από την αρχή της χρονιάς ότι οι κινήσεις που έγιναν, ήταν με σκοπό η ομάδα να σωθεί. Στην πορεία βγήκε κάτι άλλο… Γι’ αυτό και ξαναλέω ότι πάμε να κοιτάξουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Χωρίς να φοβόμαστε και να νιώθουμε μειονεκτικά. Απλά, θέλουμε να πάμε με σκοπό να κοιτάξουμε κάθε αντίπαλο στα μάτια. Συγκεντρωμένοι, σοβαροί και τίποτα άλλο»…

Πηγή: athlitiko.gr

Last modified onΤετάρτη, 26 Μάρτιος 2014 12:37

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep