Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Του χρόνου... νότο»

Ο Κώστας Οικονόμου υπογράμμισε ότι η Ζάκυνθος θα παίξει χωρίς σκοπιμότητα απέναντι στον Ηρακλή.

Για το προσεχές εκτός έδρας παιχνίδι της Ζακύνθου με τον Ηρακλή, τα πολλά ταξίδια, τα πλέι οφ και την ελπίδα ότι του χρόνου θα μετακομίσει η ομάδα του Ιονίου στον 1ο όμιλο, εξέφρασε ο Κώστας Οικονόμου. Αναλυτικά όσα δήλωσε ο ποδοσφαιριστής των «κυανοκίτρινων» στον Arena Fm:

«Σωθήκαμε αρκετά νωρίς και αρκετές αγωνιστικές πριν την λήξη του πρωταθλήματος και είναι αλήθεια ότι στηριχτήκαμε πάρα πολύ στην έδρα μας. Βέβαια στο τέλος τα χαλάσαμε λίγο αλλά με τον Αιγινιακό. Το σκορ είναι πλασματικό, ενώ με την Κέρκυρα έγινε ένα πολύ περίεργο παιχνίδι».

Για το παιχνίδι με τον Ηρακλή:

«Εμείς θα έρθουμε να το απολαύσουμε. Δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε, μόνο να κερδίσαμε. Ο Ηρακλής θα έχει το άγχος, γιατί θέλει οπωσδήποτε τη νίκη για να μπορέσει να μπει στα πλέι οφ. Εμείς θα παίξουμε χωρίς σκοπιμότητες, σε ένα ωραίο παιχνίδι, με πολύ κόσμο και πραγματικά θέλουμε να το ευχαριστηθούμε».

Για τα πολλά ταξίδια:

«Όσες ομάδες ήρθαν και έπαιξαν εδώ κατάλαβαν την τεράστια ταλαιπωρία που είχαμε φέτος. Είναι κάτι που δεν συνηθίζεται και είναι κάτι πάρα πολύ κουραστικό. Ταξιδέψαμε ώρες ατελείωτες. Ελπίζω του χρόνου να είμαστε στον νότιο όμιλο το οποίο είναι και το δίκαιο».

Για τα πλέι οφ:

«Σίγουρα ο Ολυμπιακός Βόλου και η Κέρκυρα έχουν τον πρώτο λόγο σύμφωνα και με την ειδική βαθμολογία που ξεκινούν. Από εκεί και πέρα, τόσο ο Αιγινιακός, όσο και ο Ηρακλής έχουνε πολύ καλές ομάδες και θα διεκδικήσουν τα εισιτήρια για την άνοδο».

Last modified onΤρίτη, 25 Μάρτιος 2014 02:04

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep