Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 64

«Ομάδα με 100 κιλά αρχ…»!

Ο Σωτήρης Τσάτσος βγάζει το καπέλο σε συμπαίκτες και τεχνική ηγεσία του ΑΟ Χανιά.

Τη συμμετοχή του στα μπαράζ ανόδου οριστικοποίησε ο ΑΟ Χανιά με το τρίποντο σε βάρος του Αστέρα Μαγούλας. Η χρονιά, πάντως, μπορεί να χαρακτηριστεί ήδη επιτυχημένη, δεδομένου ότι οι Κρητικοί έβαλαν αρχικά τον πήχη στη σωτηρία. Πλέον θα διεκδικήσουν ό,τι καλύτερο μπορούν στη διαδικασία των play off και όπως δήλωσε στο flnews.gr ο έμπειρος μέσος, Σωτήρης Τσάτσος «Δεν είμαστε από τις έμπειρες ομάδες της κατηγορίας, αλλά έχουμε όλα τα εχέγγυα για να τα καταφέρουμε».

Ο 35χρονος μέσος του ΑΟΧ ανέφερε σχετικά με την επίτευξη του στόχου της 4άδας: «Η αλήθεια είναι ότι κανείς δεν το περίμενε στην αρχή. Το πρωτάθλημα διεξάγεται με ιστορικές ομάδες, που έχουν πολλά χρόνια παρουσίας στη Super League και εμείς πλέον όχι μόνο μείναμε στην κατηγορία, αλλά θα διεκδικήσουμε το όνειρο».

Όσο για τις πιθανότητες ανόδου που αναλογούν στην κρητική ομάδα, ο 35χρονος μέσος δήλωσε: «Θα παλέψουμε όλα τα ματς. Θα μετάσχουν πιο έμπειρες ομάδες από εμάς στα play off, όμως εμείς θα κάνουμε ό,τι και στο πρωτάθλημα. Θα κάνουμε κατάθεση ψυχής και από εκεί και πέρα όποιο αποτέλεσμα έρθει, θα είναι καλοδεχούμενο. Είμαστε μια ομάδα με στόχους και φιλοδοξίες και έχουμε όλα τα εχέγγυα να τα καταφέρουμε. Προπονητικό επιτελείο και ποδοσφαιριστές συνθέτουμε μία ομάδα που έχει 100 κιλά αρχ…! Γι’ αυτό δεν πρέπει κανείς να μας υποτιμήσει».

Παράλληλα, ο Τσάτσος ευχαρίστησε τους οπαδούς για την έως τώρα συμπαράσταση: «Οι συμπαίκτες μου κι εγώ τους ευχαριστούμε γιατί μας έχουν βοηθήσει πάρα πολύ και περιμένουμε ότι θα κάνουν το ίδιο και στα μπαράζ ανόδου», ενώ για τα φαβορί ανόδου συμπλήρωσε: «Έχουν προβάδισμα οι πρωτοπόροι Ολυμπιακός Βόλου, Κέρκυρα. Η 3η θέση θεωρώ ότι θα παιχτεί μεταξύ του Αιγινιακού και του Ηρακλή».

Media

Last modified onΔευτέρα, 24 Μάρτιος 2014 19:59

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep