Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Η αφιέρωση του Θεοδοσιάδη

Ο Σάκης Θεοδοσιάδης έδωσε το σύνθημα για νίκη στο Βόλο.

Στον πρόεδρο της Αναγέννησης Καρδίτσας, τον Σωκράτη Μπουντούρη, τον Βασίλη Τζάνη και τους οπαδούς αφιέρωσε τη νίκη (2-1) επί του Ηρακλή ο Σάκης Θεοδοσιάδης. Ο τεχνικός της θεσσαλικής ομάδας δήλωσε:

«Πολλά συγχαρητήρια σε όλους. Ο Ηρακλής είναι μία εξαιρετική ομάδα. Τα παιδιά παρά την ήττα από τον Βατανιακό, βρήκαν τα ψυχικά αποθέματα. Δεν μπήκαμε καλά στο παιχνίδι, όμως άποψή μου είναι ότι το κλειδί της επιτυχίας ήταν η γρήγορη ισοφάριση. Στο δεύτερο ημίχρονο, προσπαθήσαμε, είχαμε πολύ καλή αμυντική λειτουργία, βγάλαμε τη φάση που ψάχναμε και πήραμε τη νίκη. Κλείσαμε τα εντός έδρας παιχνίδια μας.

Πάμε στο Βόλο, για τη νίκη, θα τα δώσουμε όλα και ότι βγει. Είναι πάρα πολύ δύσκολο, το ξέρω δεν εξαρτάται από εμάς, εξαρτάται από τον Ηρακλή. Αφιερώνουμε τη νίκη, στον πρόεδρό μας, στον Σωκράτη Μπουντούρη που έχασε το πατέρα του μέσα στην εβδομάδα, στον Τζάνη που έπαθε ρήξη χιαστών και στον υπέροχο κόσμο μας».

Ο σκόρερ του δεύτερου τέρματος της Αναγέννησης, Γιώργος Υφαντής μεταξύ άλλων τόνισε: «Εχουμε ελάχιστες ελπίδες. Όμως το παλέψαμε και θα το παλέψουμε μέχρι το τέλος. Πάμε να διεκδικήσουμε όσες πιθανότητες μας αναλογούν, μέσα στο Βόλο. Συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου».

Πηγή: bluearena.gr

Last modified onΤετάρτη, 10 Σεπτέμβριος 2014 18:07

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep