Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Τώρα αποτέλεσμα με Ηρακλή»!

Ο Τζιανλούκα Κολονέλο μίλησε για το δώρο της παραμονής της και τον στόχο της Ζακύνθου στο Καυτανζόγλειο.

Παράπονα από τη διαιτησία είχε ο προπονητής της Ζακύνθου, Τζιανλούκα Κολονέλο μετά την ήττα (2-1) από τον Αιγινιακό, αλλά εξέφρασε την ικανοποίησή του για την παραμονή και εξέφρασε την πεποίθησή του ότι η ομάδα του θα πάρει θετικό αποτέλεσμα απέναντι στον Ηρακλή.

Όπως ανέφερε: ««Κάναμε ένα καλό παιχνίδι. Δημιουργήσαμε 6-7 πολύ καλές ευκαιρίες για γκολ. Ο Αιγινιακός είναι πολύ καλή ομάδα, δομημένη για να κάνει πρωταθλητισμό. Μπορούσαμε να μειώσουμε σε 1-2, αλλά ο διαιτητής δεν μας έδωσε πέναλτι. Την περασμένη εβδομάδα δόθηκε πέναλτι εναντίον μας που δεν ήταν. Έχουμε πληρώσει τέτοιες καταστάσεις.

Δεν μπορώ να πω τίποτα για τους ποδοσφαιριστές μου που έχουν σώσει την ομάδα πολύ πιο πριν και ας έχουμε 4 συνεχόμενες ήττες. Ελπίζω την τελευταία αγωνιστική με τον Ηρακλή να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα γιατί το δικαιούμαστε. Κάναμε ένα καλό δώρο στον κόσμο μας, αυτή την παραμονή.
Γράψαμε ιστορία και πιστεύω ότι κανείς στην Ελλάδα δεν περίμενε να παραμείνουμε στην κατηγορία. Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω τους παίκτες μου, τους συνεργάτες μου και τον κόσμο της Ζακύνθου. Καλή επιτυχία στην ομάδα του Αιγινιακού στα πλέι οφ».

Πηγή: zantesport.gr

Last modified onΚυριακή, 23 Μάρτιος 2014 18:33

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep