Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Εξαιρετική χρονιά»

Ο Γιώργος Κούτσης έκανε απολογισμό της φετινής σεζόν.

Ο τεχνικός του Φωκικού, Γιώργος Κούτσης μετά τη νίκη (2-1) απέναντι στη Γλυφάδα δήλωσε: «Έγινε ένα πολύ ωραίο ματς παρότι είχε διαδικαστικό χαρακτήρα. Προσπάθησαν και οι δύο για τη νίκη. Στο πρώτο 20λεπτο δεν ήμουν ευχαριστημένος, γιατί δείξαμε χαλαρότητα και επιτρέψαμε στον αντίπαλο να κάνει ευκαιρίες. Στη συνέχεια ισορροπήσαμε και είχαμε καθολική υπεροχή. Θα μπορούσαμε να είμαστε πιο προσεκτικοί στην τελική προσπάθεια.

Συγχαρητήρια και στα παιδιά της Γλυφάδας. Αποδείχτηκε ότι κανένα ματς δεν είναι εύκολο και χρειάζεται παντού προσοχή και σοβαρότητα. Θέλαμε στην τελευταία μας εμφάνιση να κρατήσει ο κόσμος την εικόνα όλης της χρονιάς και το πετύχαμε σε μεγάλο βαθμό».

Για τον απολογισμό της χρονιάς ο Κούτσης είπε: «Θα τα πούμε κάποια στιγμή. Αρχίσαμε αργά προετοιμασία, με ελλείψεις, οπότε είμαστε ευχαριστημένοι. Αν εξετάσουμε τη διάρκεια, μας δόθηκε η δυνατότητα να μπούμε στην τετράδα και θα μπορούσαμε αν ήμασταν πιο αποφασιστικοί και είχαμε μεγαλύτερη θέληση. Δεν τα καταφέραμε. Η χρόνιά, πάντως, κύλησε εξαιρετικά για τον Φωκικό».

Τέλος, τόνισε ότι ο τραυματισμός του Ράντι δεν εμπνέει ανησυχία.

ΑΜΦΙΣΣΑ: Κώστας Παλάντζας

Last modified onΣάββατο, 22 Μάρτιος 2014 22:48

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep