Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Κάναμε υπέρβαση με τα play off»

Ο Μουράτ Σεροπιάν αναφέρθηκε στην υπέρβαση του ΑΟΧ και τη συμμετοχή του στα play  off.

Ο τεχνικός του ΑΟΧ μίλησε για τη νίκη  (1-0) επί του Αστέρα Μαγούλας και επισήμανε σε όσους αποδοκίμασαν ότι οι «μπλε» δεν έγιναν ξαφνικά μεγάλη ομάδα. Οι δηλώσεις του Μουράτ Σεροπιάν στη συνέντευξη Τύπου: «Ολοκληρώσαμε την υπέρβαση με την είσοδο μας στα πλέι-οφ. Η νίκη μπορεί να ήρθε πολύ δύσκολα κόντρα σε μια μαχητική ομάδα όμως το άγχος των παιδιών ήταν κάτι παραπάνω από πολύ. Όταν μάλιστα χάσαμε και το πέναλτι τα πράγματα έγιναν ακόμη πιο δύσκολα. Θέλω να συγχαρώ του παίκτες μου για ότι κατάφεραν μέχρι τώρα και πλέον κυνηγάμε  τη δεύτερη θέση και πιθανόν και κάποιο βαθμό στα πλέι-οφ.

Θέλω πάντως να θυμίσω σε όλους αυτούς που εξακολουθούν και αποδοκιμάζουν παίκτες και ομάδα ότι δεν γίναμε ξαφνικά κάποια μεγάλη ομάδα. Αντί , λοιπόν, να φωνάζουν και να διαμαρτύρονται να θυμηθούν πως ξεκινήσαμε το καλοκαίρι και που φτάσαμε σήμερα.

Ο στόχος στα πλέι-οφ δεν μπορεί από τώρα να οριοθετηθεί καθώς η βαθμολογία λόγω του ότι θα παίζουμε κάθε τρεις μέρες, μπορεί και θα αλλάζει τακτικά. Θα βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, έχουμε να αντιμετωπίσουμε πολύ ισχυρότερες από εμάς ομάδες καθώς όμως έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στα παιδιά πιστεύω ότι θα κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε».

Ο Γιάννης Λουκίνας είπε: «Πετύχαμε κάτι που πολλοί ακόμη και από εμάς δεν το πιστεύαμε ερχόμενοι σε αυτήν την ομάδα. Τώρα είναι όλα ανοιχτά».

πηγή: sportfmxania

Last modified onΣάββατο, 22 Μάρτιος 2014 18:56

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep