Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 70

«Ο Κοκότοβιτς το έχει ξανακάνει»

Ο Γιώργος Βαζάκας είπε πως ο Ολυμπιακός Βόλου έχει το πλεονέκτημα για την άνοδο, αφού ο Ντράγκαν Κοκότοβιτς το έχει πετύχει με μειονέκτημα στις Σέρρες.

Ο τεχνικός του Αχαρναϊκού, Γιώργος Βαζάκας όντας τιμωρημένος δεν ήταν στον πάγκο για να βρεθεί αντιμέτωπος με την ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου που ξεκίνησε την χρονιά. Μίλησε μετά το 0-0 με τους Ερυθρόλευκους και τόνισε: «Η σημερινή μέρα ήταν ιδιαίτερη επειδή έπαιζαν οι δύο ομάδες μου. Στον Αχαρναϊκό είμαι τώρα και στον Ολυμπιακό Βόλου έχω περάσει πολλά χρόνια από την καριέρα μου και είχα ξεκινήσει την σεζόν.

Η ομάδα του Βόλου έκανε καλό πρώτο γύρο και με την πορεία της πήρε προβάδισμα για την άνοδο. Είναι κρίμα για τη δική μου ομάδα, όμως, τον Αχαρναϊκό που θέλησε να κάνει την υπέρβαση και θα μπορούσε να είναι στην τετράδα. Για εμάς χάθηκαν οι τελευταίες ελπίδες με όσα έγιναν στο ματς με τα Χανιά. Μην ξεχνάτε πως και για εμάς ήταν κομβικό το ματς με τον Φωστήρα, όπου χάσαμε και αυτοί είναι οι βαθμοί που μας λείπουν για να είμαστε μέσα στον στόχο της τετράδας. Αν τους πάρετε από τον Φωστήρα και τους βάλετε σε εμάς θα δείτε πως όλα αλλάζουν».

Ποια ομάδα έχει τον πρώτο λόγο για τα play off;

«Θεωρώ πως ο Ολυμπιακός Βόλου έχει το πλεονέκτημα, άλλωστε ο Ντράγκαν Κοκότοβιτς το έχει ξανακάνει και μάλιστα με μειονέκτημα, αφού ο Πανσερραϊκός είχε ένα βαθμό και ο ΟΦΗ τέσσερις. Υπάρχουν καλοί παίκτες, ποιότητα στην ομάδα».

Ποιες ομάδες θα είναι φαβορί;

«Ο Ολυμπιακός Βόλου και η Κέρκυρα με το πλεονέκτημα των βαθμών και από εκεί και πέρα η Νίκη Βόλου, ο Ηρακλής και φυσικά θα υπάρξουν και αουτσάιντερ».

Last modified onΣάββατο, 22 Μάρτιος 2014 18:29

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep