Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Τρίποντο με Αιγινιακό»

Σύνθημα νίκης της Ζακύνθου από τον Χρήστο Χατζησάββα.

Για το κυριακάτικο (23/03) εντός έδρας ματς με τον Αιγινιακό μίλησε στον Arena Fm ο ποδοσφαιριστής της Ζακύνθου, Χρήστος Χατζησάββας και τόνισε ότι η ομάδα του Ιονίου θα τα δώσει όλα για να χαροποιήσει τους οπαδούς της. Όπως ανέφερε:

«Είμαστε μια ομάδα που τα έχει πάει εξαιρετικά εντός έδρας. Έχουμε πάρει σχεδόν όλους τους βαθμούς που θα μπορούσαμε να έχουμε. Εκτός έδρας δυσκολευόμαστε πάρα πολύ. Έχουμε πρόβλημα με τη χιλιομετρική απόσταση και με την κούραση και δεν μαζέψαμε τους βαθμούς που θα θέλαμε».

Για το παιχνίδι με τον Αιγινιακό: «Είναι το τελευταίο παιχνίδι στην έδρας μας. Θέλουμε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και να πραγματοποιήσουμε μια πολύ καλή εμφάνιση για να χαροποιήσουμε και το κόσμο μας που μας στήριξε όλη την χρονιά. Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Ξέρουμε ότι ο Αιγινιακός θέλει πολύ τους βαθμούς για να μπει στην τετράδα αν και εγώ προσωπικά θεωρώ ότι έχουν μπει».

Για τους Απέναντι: «Οι Απέναντι είναι σύνδεσμος, είναι οι φανατικοί μας φίλαθλοι, μας έχουν στηρίξει πάρα πολύ και θέλουμε να τους αφιερώσουμε την νίκη».

Για το παιχνίδι με τον Ηρακλή«Όλους τους αντιπάλους μας τους κοιτάζουμε με τον ίδιο τρόπο. Έχουμε αποδείξει φέτος ότι μπορούμε να αντιμετωπίσουμε οποιαδήποτε ομάδα κυρίως, βέβαια, στην έδρα μας, γιατί εκτός δεν έχουμε δείξει το ίδιο πρόσωπο. Θα θέλαμε να δείξουμε κάτι με τον Ηρακλή στο Καυτατζόγλειο και θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό».

Last modified onΠαρασκευή, 21 Μάρτιος 2014 22:51

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep