Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Δεν θα έχουμε πρόβλημα»

Ο Γεράσιμος Ποτουρίδης τόνισε ότι ο Βατανιακός θα καταθέσει τα δικαιολογητικά για την κάλυψη του μετοχικού κεφαλαίου μέχρι τις 27 Μαρτίου.

Ο πρόεδρος του Βατανιακού με δηλώσεις του στο «metrosport» αναφέρθηκε στην απόφαση της ΕΕΑ να παραπέμψει την ομάδα για τη μη κάλυψη του μετοχικού κεφαλαίου και τόνισε ότι μέχρι τις 27 Μαρτίου θα έχει τακτοποιήσει το θέμα: «Μέχρι τις 27 του μηνός θα έχω στείλει όλα τα χαρτιά. Δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα. Θα πρέπει να συγκροτηθούν δυο όμιλοι από 16 ομάδες. Δεν αντέχουν άλλο οι ομάδες της Β' Εθνικής. Δεν υπάρχει άλλη λύση. Δεν θα υπάρξουν στο τέλος ομάδες για τη Β' Εθνική, με την όλη κατάσταση που επικρατεί. Από τη στιγμή μάλιστα που η πολιτεία δεν βοηθάει...».

Για το γεγονός ότι ο Βατανιακός από τον Ιανουάριο και μετά παρουσίασε μία διαφορετική ομάδα: «Το οικονομικό ήταν το θέμα. Εκεί ήταν το πρόβλημα. Βρήκαμε καθυστερημένα τη λύση, αλλά ίσως να μην προλάβουμε πλέον. Κάναμε πάντως την προσπάθεια μας αξιοπρεπώς. Προσπαθούμε με τον ιδρώτα και τον κόπο μας να σώσουμε την ομάδα. Εμείς θα πάμε να "χτυπήσουμε" και τα δυο παιχνίδια. Θεωρώ ότι είναι δύσκολο για την παραμονή μας πλέον αγωνιστικά. Θα προσπαθήσουμε ωστόσο, όπως κάνει και η Καβάλα, για να μείνουμε στην κατηγορία». 

Last modified onΠαρασκευή, 21 Μάρτιος 2014 11:27

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep