Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Δεν είναι για τα... ευρώ»

Φωτογραφία-ντοκουμέντο: Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ηρακλής Θόδωρος Παπαδόπουλος (αριστερά), ο ατζέντης Μιγκέλ Ριέρα (δεξιά) και ο γνωστός Ισπανός προπονητής Κίκε Ερνάντεθ, κατά την επίσκεψη στο γήπεδο της Χέρκουλες. Φωτογραφία-ντοκουμέντο: Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ηρακλής Θόδωρος Παπαδόπουλος (αριστερά), ο ατζέντης Μιγκέλ Ριέρα (δεξιά) και ο γνωστός Ισπανός προπονητής Κίκε Ερνάντεθ, κατά την επίσκεψη στο γήπεδο της Χέρκουλες.

Οι Ισπανοί του Ηρακλή φτάνουν στα άκρα για τη συμπεριφορά της διοίκησης και όχι για τα λεφτά που τους χρωστάει.

Σε προηγούμενο ρεπορτάζ το www.flnews.gr είχε αποκαλύψει το έγγραφο που είχαν στείλει στη FIFA και στον Ηρακλή οι Ισαάκ Χοβέ και Ντάνι Λόπεθ, αναφορικά με τα χρήματα που τους οφείλονται. O εκπρόσωπος των δύο πρώην παικτών του Ηρακλή είναι ο Μιγκέλ Ριέρα, ο οποίος κατά το παρελθόν είχε μεσολαβήσει να γίνει deal ανάμεσα στην ομάδα της Θεσσαλονίκης και την ισπανική Χέρκουλες (φωτ.). Ο Ριέρα και ο πρόεδρος του Ηρακλή, Θόδωρος Παπαδόπουλος, είχαν μεταβεί πέρσι στο Αλικάντε, με έξοδα του πρώτου, προκειμένου να έχουν τετ α τετ με τον ιδιοκτήτη της Χέρκουλες, Ενρίκε Ορτίθ. Οι άνθρωποι της διοίκησης ήταν αδιάφοροι στις εκκλήσεις των παικτών, ενώ σε κάποιες περιπτώσεις η συμπεριφορά τους ξεπέρασε και τα όρια του θράσους.
Ο ισχυρός άνδρας του «Ηρακλή της Ισπανίας» εκτός από ποδοσφαιριστές είχε προθυμοποιηθεί να δώσει και χρηματική ενίσχυση 300.000 ευρώ στον Γηραιό, αλλά η συμφωνία χάλασε, διότι δεν υπήρχαν επαρκείς εγγυήσεις από την ελληνική ομάδα για το ποσό. Οι σχέσεις των δύο πλευρών, του Ριέρα και του Παπαδόπουλου, «ράγισαν» όταν η ΠΑΕ Ηρακλής δεν φάνηκε συνεπής στις υποχρεώσεις της απέναντι στους Ισαάκ Χοβέ και Ντάνι Λόπεθ.
Αυτός που έχει φερθεί με αυτόν τον τρόπο, είναι σημαντικό να καταλάβει το λάθος του και να το αποδείξει έμπρακτα με τη συμπεριφορά του, ζητώντας έστω μια συγγνώμη. Ζητήθηκε από τον εκπρόσωπο των Ισπανών ένα σχόλιο για τον κίνδυνο αφαίρεσης βαθμών των Θεσσαλονικέων και το αν θα υποχωρήσουν, ώστε να συνεχίσει ο Ηρακλής την προσπάθειά του να ανέβει στη Σούπερ Λιγκ: «Η επιμονή των πρώην ποδοσφαιριστών του Ηρακλή για τις προσφυγές δεν αφορά κατά κύριο λόγο τα χρήματα που τους οφείλει η ΠΑΕ, αλλά την αντιμετώπιση που είχαν πάνω σε αυτό το θέμα. Οι άνθρωποι της διοίκησης ήταν αδιάφοροι στις εκκλήσεις των παικτών, ενώ σε κάποιες περιπτώσεις η συμπεριφορά τους ξεπέρασε και τα όρια του θράσους, παρ' ότι οι ίδιοι ζητούσαν να εκπληρωθούν οι λογικές απαιτήσεις τους. Το θέμα έχει να κάνει περισσότερο με την ανθρώπινη πλευρά του και με τον σεβασμό, τον οποίο δεν εισέπραξαν οι ποδοσφαιριστές, που όλοι γνωρίζουμε ότι αγωνίζονται σε δύσκολες συνθήκες. Συνήθως σε αυτές τις περιπτώσεις, αυτός που έχει φερθεί με αυτόν τον τρόπο, είναι σημαντικό να καταλάβει το λάθος του και να το αποδείξει έμπρακτα με τη συμπεριφορά του, ζητώντας έστω μια συγγνώμη. Διαφορετικά θα συνεχίσουμε να διεκδικούμε νομικά ό,τι οφείλεται στους παίκτες που εκπροσωπώ».

Last modified onΤετάρτη, 19 Μάρτιος 2014 01:02

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep