Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Ένταση με Ανυφαντάκη

Εξοργίστηκε ο προπονητής της Επισκοπής στη συνέντευξη Τύπου.

Σε κλίμα έντασης έγινε η συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα του Ολυμπιακού Βόλου με την Επισκοπή. Αφορμή η τοποθέτηση ενός εκ των παρευρισκομένων, ο οποίος υποστήριξε ότι οι Κρητικοί δεν έπαιξαν ποδόσφαιρο, αλλά κατς. Αρχικά ο Ανυφαντάκης δήλωσε:

«Γνωρίζαμε ότι θα ερχόμασταν να παίξουμε σε μία πάρα πολύ δύσκολη έδρα. Υψηλός βαθμός δυσκολίας στο παιχνίδι, αλλά σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού παλέψαμε. Ξέραμε ότι αντιμετωπίζουμε τον Ολυμπιακό Βόλου, ήμασταν ανταγωνιστικοί και δίνω συγχαρητήρια στα παιδιά. Δεν σχολιάζω τίποτα εκτός ποδοσφαίρου, καλή επιτυχία στον Ολυμπιακό».

Στη συνέχεια υπήρξε τοποθέτηση παρουσιαστή αθλητικής εκπομπής ότι η ομάδα του δεν έπαιξε ποδόσφαιρο αλλά κατς και ότι φαίνονται όλα από τις τελικές: «Σέβομαι την άποψη σας, αλλά δεν συμφωνώ σε καμία των περιπτώσεων. Οι τελικές κάτι λένε, αλλά δεν λένε τα πάντα. Εγώ θεωρώ ότι είμαστε μεγάλη ομάδα, γιατί ποτέ δεν έχουμε πετάξει μπάλες στο γήπεδο μας για καθυστέρηση, δεν παίξαμε κατς, όλη τη χρονιά δείξαμε ότι παίζουμε ποδόσφαιρο και μόνο ποδόσφαιρο και στον πρώτο γύρο χάσαμε ένα παιχνίδι στην έδρα μας και δεν μιλήσαμε για τίποτα παρά μόνο για ποδόσφαιρο. Δεν μιλήσαμε ούτε για ήθος, ούτε για κάτι άλλο εκτός ποδοσφαίρου.

Ο παρουσιαστής ς όμως συνέχισε να μιλάει σε έντονο ύφος και τότε ο Ανυφαντάκης απάντησε: «Αν ο δημοσιογράφος έχει ειρωνεία στην ερώτηση του, τότε τι να πω. Είναι εντελώς άστοχη η ερώτησή σας, σε ένα παιχνίδι που κερδίσατε. Δεν νομίζω ότι τιμά τον Ολυμπιακό Βόλου, αυτή η εικόνα που δείχνετε εσείς».

Για την ομάδα του και τα τελευταία άσχημα αποτελέσματα: «Έχουμε έναν μέσο όρο ηλικίας 22 χρονών, στηρίζουμε το ντόπιο στοιχείο, γιατί θέλουμε να χτίσουμε ομάδα για το μέλλον. Βοήθησε και η ατυχία και η απειρία σε αυτά τα ματς, αλλά είμαστε ευχαριστημένοι από το ποδόσφαιρο που παίζουμε, παρά τα αποτελέσματα τα τελευταία». Τέλος ευχήθηκε καλή ανάρρωση στον Σταμάτη Καρρά.

Πηγή: magnesiasports.gr

Last modified onΚυριακή, 16 Μάρτιος 2014 21:03

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep