Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 70

«Γινόμαστε ομάδα»

Ο Κυριάκος Μίχας τόνισε πως η Γλυφάδα κάνει την προσπάθεια της και ελπίζει ακόμη και στην σωτηρία για να δουλέψει σωστά από τη νέα περίοδο. Ο Κυριάκος Μίχας τόνισε πως η Γλυφάδα κάνει την προσπάθεια της και ελπίζει ακόμη και στην σωτηρία για να δουλέψει σωστά από τη νέα περίοδο.

Ο Κυριάκος Μίχας μίλησε για την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του και την δουλειά που έπρεπε να γίνει από την αρχή.

Ο τεχνικός της Γλυφάδας τόνισε πως η ομάδα του κοίταξε στα μάτια τα Χανιά που είναι στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας και έχασε από ένα λάθος απειρίας. Αναλυτικά δήλωσε μετά την ήττα (1-0): «Κάθε προπονητής που ξεκινά την προσπάθειά του το καλοκαίρι έχει αρκετές εβδομάδες για να προετοιμάσει την ομάδα του. Εμείς τον Ιανουάριο φτιάξαμε μια νέα ομάδα με 35 παιδιά που δεν είχαν εμπειρίες από επαγγελματικές κατηγορίες. Δουλέψαμε αρκετά για να βελτιώσουμε κάποια πράγματα και μετά από έντεκα ματς αρχίζουμε να βρίσκουμε ρυθμό, να γινόμαστε ομάδα και να βρισκόμαστε μεταξύ μας.

Προσπαθήσαμε για το καλύτερο απέναντι στον αντίπαλό μας και τον κοιτάξαμε στα μάτια. Τελικά χάσαμε από ένα λάθος του τερματοφύλακά μας που είναι 19 χρόνων και, σίγουρα, όπως οι περισσότεροι πληρώνει την απειρία του, αλλά έχει ταλέντο και ικανότητες.

Εμείς θέλουμε να τελειώσουμε το πρωτάθλημα και να δούμε αν μπορούμε να φτιάξουμε τον κορμό μιας ομάδας που θα παίξει στην μικρότερη κατηγορία, ή αλλάξει κάτι και τελικά μπορέσουμε να κάνουμε μια προσπάθεια από την αρχή την ερχόμενη περίοδο».

Last modified onΣάββατο, 15 Μάρτιος 2014 20:59

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep