Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Θα παίξουμε για τον κόσμο μας»

Ο Σάκης Θεοδοσιάδης δήλωσε ότι η Αναγέννηση Καρδίτσας αδικείται από την ήττα και απένειμε τα εύσημα στον κόσμο της ομάδας.

Η Αναγέννηση Καρδίτσας μπορεί να ηττήθηκε (3-1) από τον Βατανιακό, όμως εισέπραξε το χειροκρότημα των οπαδών της προς επιβράβευση της προσπάθειας των παικτών της. Ο Σάκης Θεοδοσιάδης μίλησε στη συνέντευξη Τύπου για τη συνέχεια και τόνισε ότι η Καρδίτσα θα παίξει στα δύο εναπομείναντα ματς για τον κόσμο της. Παράλληλα, έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του:

«Είχαμε να δώσουμε το ματς της χρόνιας από θέμα βαθμών. Αν παίρναμε σήμερα το τρίποντο θα ήμασταν σίγουρα στην τετράδα. Αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την προσπάθεια. Δεχθήκαμε δύο γκολ σε δύο ανύποπτες φάσεις. Βρήκαμε τα ψυχικά αποθέματα, προσπαθήσαμε για να γυρίσουμε το παιχνίδι και τα παιδιά έκαναν μεγάλη προσπάθεια. Παρουσίασαν εξαιρετική εικόνα και αδικούνται από το τελικό αποτέλεσμα και την ήττα.

Έχουμε ακόμη δύο παιχνίδια μπροστά μας με Νίκη Βόλου και Ηρακλή. Θα παίξουμε για να κλείσουμε νικηφόρα τη χρονιά. Θα παίξουμε για τον κόσμο μας, που είναι συνεχώς κοντά μας. Συγχαρητήρια στο Βατανιακό. Εύχομαι να βρει τον δρόμο του».

Ο Θανάσης Γεωργακόπουλος δήλωσε: «Σήμερα το παιχνίδι ήταν σημαντικό για εμάς. Θέλαμε τη νίκη. Δεχθήκαμε δύο γκολ από το πουθενά. Αγχωθήκαμε και δεν μπορέσαμε να γυρίσουμε το παιχνίδι. Είχαμε πολλές ευκαιρίες. Μένουν άλλα δύο ματς και θα παίξουμε για τη νίκη».

Σπύρος Σκούφας

Last modified onΣάββατο, 15 Μάρτιος 2014 18:24

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep