Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Τίποτα δεν έχει τελειώσει»

Ο Αντώνης Ανδρεάκος μίλησε για την δύσκολη κατάσταση στην οποία βρίσκεται η Αναγέννηση Γιαννιτσών.

Ο Αντώνης Ανδρεάκος αναφέρθηκε ακόμη στο ματς με τη Νίκη Βόλου, αλλά και στα play off. Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο ποδοσφαιριστής της Αναγέννησης Γιαννιτσών στον Arena FM 89,4: «Είναι πολύ δύσκολη η κατάσταση, είμαστε τελευταίοι με 12 βαθμούς, αλλά ακόμα δεν έχει τελειώσει τίποτα. Έχουμε δυο αγώνες στην έδρα μας, έναν εκτός και θα προσπαθήσουμε να καταφέρουμε το καλύτερο.

Η ομάδα αντιμετώπισε πάρα πολλά προβλήματα, εγώ ήρθα τον Ιανουάριο, υπήρχαν κάποιες καθυστερήσεις στις μεταγραφές και αναγκαστήκαμε να κατεβούμε σε παιχνίδια ακόμα και με οκτώ παίκτες. Ακόμα και έτσι όλα τα παιδιά προσπάθησαν για το καλύτερο και έδιναν τον καλύτερο τους εαυτό».

Για το παιχνίδι με την Νίκη Βόλου: «Πολύ δύσκολο το παιχνίδι, η Νίκη Βόλου έχει την καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα, αλλά θα προσπαθήσουμε να κρατήσουμε το μηδέν πίσω και να βάλουμε έστω ένα γκολ».

Για την μάχη των πλάι οφ: «Στην δεύτερη θέση βλέπω να τερματίζει ή η Νίκη Βόλου ή ο Ηρακλής. Ο Αιγινιακός είναι μια νέα ομάδα και έχει δείξει φέτος ότι έχει δυνατότητες για να μπει στα πλέι οφ».

Last modified onΣάββατο, 15 Μάρτιος 2014 11:18

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep