Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Ξανά στα... πιτς ο Τάι

Ο Βραζιλιάνος υπέστη νέα θλάση και τέθηκε νοκ άουτ ενόψει Αιγινιακού.

Να μπει σε φουλ ρυθμούς επιχείρησε την Πέμπτη (13/3) ο Τάι, ωστόσο στάθηκε ξανά άτυχος. Ενώ έδειξε να έχει ξεπεράσει πλήρως τη θλάση στον αριστερό δικέφαλο, υπέστη νέα θλάση στο ίδιο σημείο και τέθηκε εκτός μάχης για την αναμέτρηση με τον Αιγινιακό. Ο ακριβής χρόνος απουσίας του Βραζιλιάνου, μετά την υποτροπή που υπέστη, θα καθοριστεί στο προσεχές διάστημα.
Αντίθετα, ο Βίτορ Λίμα προπονήθηκε κανονικά, παρουσιάζοντας εντυπωσιακή βελτίωση στην υγεία του. Ο Μιχάλης Μπουκουβάλας υποβλήθηκε σε μαγνητική, η οποία έδειξε ότι υπέστη μικρή οστική θλάση ποδοκνημικής. Ακολούθησε πρόγραμμα θεραπείας, συμμετείχε επιφυλακτικά σε μέρος της ομαδικής προπόνησης και είναι αμφίβολος για το ματς στο Αιγίνιο.
Αποχώρησε από την προπόνηση ο Λευτέρης Ματσούκας, καθώς δέχτηκε σκαριά στο αριστερό κουντεπιέ. Εκτιμάται ωστόσο ότι θα παίξει κανονικά την Κυριακή. Η ΠΑΕ, τέλος, ενημέρωσε ότι λόγω έλλειψης χρόνου ο ιατρός Μανώλης Παπακώστας αποτέλεσε παρελθόν, τη θέση του οποίου πήρε ο χειρουργός ορθοπαιδικός, Κώστας Μανώλογλου.

Last modified onΠέμπτη, 13 Μάρτιος 2014 18:54

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep