Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Νικητές στην Κατερίνη»

Ο πρόεδρος της Αναγέννησης Καρδίτσας, Βασίλης Μπούρμπος αναφέρθηκε στη φετινή πορεία.

Για το εντός έδρας αήττητο της Αναγέννησης Καρδίτσας στο πρωτάθλημα από τις 22 Ιανουαρίου 2012, την εμπιστοσύνη στον Σάκη Θεοδοσιάδη και την έως τώρα πορεία μίλησε ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Βασίλης Μπούρμπος. Μάλιστα, τόνισε ότι οι Θεσσαλοί έχουν τη δυνατότητα να φύγουν νικητές από την έδρα του Βατανιακού.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στον Arena Fm:

Για την πολύ δυνατή έδρα της ομάδας:

«Είμαστε πάρα πολύ δυνατοί μέσα στην έδρα μας και αν βάλουμε και τα προηγούμενα χρόνια, έχουμε κοντά στα 2.5 χρόνια να χάσουμε. Είναι ένα απίστευτο ρεκόρ το οποίο κρατάει από την Δ' Εθνική. Οφείλεται στην καλή ομάδα, στην παρουσία του κόσμου και σίγουρα οφείλεται και στον προπονητή μας».

Για τον Θεοδοσιάδη:

«Κάθε ομάδα πρέπει να αφήνει έναν προπονητή να δουλέψει και να δείχνει το έργο του. Δεν μπορεί με το πρώτο άσχημο αποτέλεσμα να φταίει ο προπονητής. Εμείς είμαστε της λογικής ότι χρειάζεται αρκετό καιρό για να δουλέψει».

Για το παιχνίδι με τον Βατανιακό:

«Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, εμείς πάμε με το διπλό. Σίγουρα ο Βατανιακός στον δεύτερο γύρο και με τις μεταγραφές που έχει κάνει, έχει δείξει ένα πολύ καλό πρόσωπο. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι για μας, αλλά αν δείξουμε την σοβαρότητα που έχουμε σαν ομάδα, θεωρώ ότι θα περάσουμε νικηφόρα».

Για την πορεία της ομάδας:

«Ο στόχος μας από τη αρχή ήταν να δημιουργήσουμε μια ομάδα που θα μπορέσει να στηριχτεί μόνη της, στα πόδια της, χωρίς κάποιον μεγαλοπαράγοντα και κάποιον επενδυτή. Η Καρδίτσα έχει κακή εμπειρία από αυτούς, μια ομάδα που θα στηριχθεί σε Καρδιτσιώτες και με καλή διαχείριση να κάνει το βήμα παραπάνω».

Last modified onΤετάρτη, 12 Μάρτιος 2014 22:31

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep