Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Όλοι στο πλευρό του

Σύσσωμη η οικογένεια του Παναιγιαλείου στο πλευρό του Νίκου Κουρμπανά.

Η νίκη (1-0) απέναντι στον Πανηλειακό πέρασε σε δεύτερη μοίρα. Η είδηση του θανάτου της συζύγου του Νίκου Κουρμπανά επισκίασε τα πάντα στον Παναιγιάλειο και όλη η οικογένεια των «μελανόλευκων» θα παραστεί στη νεκρώσιμη ακολουθία της Τρίτης (11/03). Ο έμπειρος τεχνικός βρήκε το κουράγιο και κάθισε στον πάγκο για τον αγώνα της Δευτέρας (10/03), ενώ είχε ζητήσει να μην διαρρεύσει τίποτα στους ποδοσφαιριστές πριν την αναμέτρηση, προκειμένου να μην επηρεαστούν.

Η ΠΑΕ από την πλευρά της εξέδωσε συλλυπητήρια ανακοίνωση και ανέφερε:

«Η "οικογένεια" τού ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΥ ΓΣ θέλει να εκφράσει τα θερμά της συλλυπητήρια στον προπονητή τής ομάδας, Νίκο Κουρμπανά, για τον ξαφνικό χαμό τής συζύγου του, η οποία έφυγε από τη ζωή την περασμένη Κυριακή. Με απόφαση του Δ. Σ., τα μέλη της Π.Α.Ε. και του Ερασιτέχνη, καθώς και σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα, θα παραστούν στη νεκρώσιμη ακολουθία, που θα τελεστεί στον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνος στο Λέχαιο Κορινθίας, σήμερα στις 4 μ.μ.

Κατόπιν επιθυμίας της οικογένειας, αντί στεφάνου θα κατατεθεί χρηματικό ποσό σε φιλανθρωπικό ίδρυμα της περιοχής. Ευχόμαστε από καρδιάς ο Θεός να δίνει δύναμη τόσο στο Νϊκο Κουρμπανά και την κόρη του Χριστίνα, όσο και στους οικείους τους, ώστε να αντέξουν τις δύσκολες στιγμές που περνούν...»

Last modified onΤρίτη, 11 Μάρτιος 2014 15:04

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep