Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Νίκες για το πρεστίζ»

Ο Νίκος Παντέλης παραδέχτηκε ότι ο Πανηλειακός έμεινε εκτός τετράδας.

Νίκες μέχρι το φινάλε για την ιστορία και το πρεστίζ του Πανηλειακού ζήτησε ο Νίκος Παντέλης. Ο τεχνικός της ομάδας του Πύργου μετά την ήττα (1-0) από τον Παναιγιάλειο ευχήθηκε συλλυπητήρια στον Νίκο Κουρμπανά για την απώλεια της συζύγου του, ενώ χαρακτήρισε άδικο το αποτέλεσμα. Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Κάπως αλλιώς θα έπρεπε να ξεκινήσουμε αλλά επειδή κι εγώ πληροφορήθηκα αυτό το τραγικό συμβάν για το φίλο μου τον Νίκο και επειδή πάνω απ’ όλα είναι η ανθρώπινη ζωή και τίποτε άλλο, να ευχηθώ κι εγώ ό,τι το καλύτερο στον Νίκο που είναι φίλος μου και γνωριζόμαστε πάρα πολλά χρόνια. Είναι αρκετά δυνατός για να το ξεπεράσει και του εύχομαι ό,τι το καλύτερο.

Με βάση την εικόνα του παιχνιδιού, νομίζω ότι μας αδικεί η ήττα. Εμείς ήρθαμε ουσιαστικά εδώ στο Αίγιο να παίξουμε το τελευταίο μας χαρτί, διότι είχαμε μείνει βαθμολογικά πίσω. Με βάση τις ευκαιρίες και χωρίς να θέλω να μειώσω την νίκη του Παναιγιάλειου, νομίζω ότι αξίζαμε κάτι καλύτερο διότι αν θυμάμαι εκτός από ένα σουτ που έκαναν οι παίκτες του στο δοκάρι, είχαμε τρεις κλασσικές ευκαιρίες. Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από την προσπάθεια που έκαναν οι ποδοσφαιριστές μου και σήμερα, διότι πραγματικά πάλεψαν πάρα πολύ και γενικά στο διάστημα που είμαι εγώ έχουν κάνει μία τιτάνια προσπάθεια.

Είχε μείνει η ομάδα πίσω, προσπαθήσαμε να κάνουμε το όνειρο πραγματικότητα και να μπούμε στην τετράδα των πλέι οφ. Δεν μπορούμε να μπούμε πλέον, κακά τα ψέματα, από κει και πέρα θεωρώ ότι επειδή ο Πανηλειακός είναι μεγάλη ομάδα νομίζω ότι στα εναπομείναντα παιχνίδια θα πρέπει να είμαστε πολύ σοβαροί. Εάν μπορέσουμε να κερδίσουμε και τα τρία επόμενα παιχνίδια, αφενός για να μην αφήσουμε σκιές στο πρωτάθλημα και αφετέρου νομίζω ότι όσο πιο ψηλά τερματίσει η ομάδα, τόσο το καλύτερο θα είναι για την ιστορία της και το πρεστίζ της.

Να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα του Παναιγιάλειου. Πραγματικά είναι μία ομάδα που ειδικά στο τελευταίο διάστημα έχει παίξει καλό ποδόσφαιρο, έχει πάρει καλά αποτελέσματα και έχει πολύ φανατικό κόσμο που ούτε στην Α΄ Εθνική δεν υπάρχει. Να τους ευχηθώ ό,τι καλύτερο, να μπουν στα μπαράζ και ό,τι καλύτερο για την ομάδα του Παναιγιάλειου και τον κόσμο της. Επίσης πρέπει να ευχαριστήσουμε και τους φιλάθλους του Πανηλειακού που ήρθαν στο Αίγιο για να ενισχύσουν την ομάδα. Η προσοχή μας τώρα είναι στα τρία παιχνίδια που έρχονται. Αν μπορέσουμε να κάνουμε τρεις νίκες για το πρεστίζ της ομάδας».

Πηγή: aigialeiaspor.wordpress.com

Last modified onΔευτέρα, 10 Μάρτιος 2014 21:55

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep