Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Καταγγέλει πλαστοπροσωπία! (photo)

Απίστευτος διασυρμός του Βύζαντα, με τον Φάνη Ζάρκο να καταγγέλει πλαστοπροσωπία.

Αυτά δεν γίνονται ούτε στο τοπικό πρωτάθλημα. Ο ιστορικός Βύζας Μεγάρων μπορεί να έχει υποβιβαστεί εδώ και καιρό, όμως κάποιοι φαίνεται πως φροντίζουν και συνεχίζουν να διασύρουν το όνομά του και εκτός γηπέδου. Και αυτό, γιατί σύμφωνα με τον ποδοσφαιριστή του, Φάνη Ζάρκο την ίδια ώρα που ο ίδιος βρισκόταν στην... Κόρινθο, οι υπεύθυνοι της ΠΑΕ τον παρουσίαζαν στην ενδεκάδα του αγώνα με τον ΑΟ Χανιά! Κανονικότατα... Με δελτίο και φανέλα!

Στο φύλλο αγώνα, λοιπόν, παρουσιάστηκε ο Φάνης Ζάρκος ως βασικός, όμως σύμφωνα με τον ίδιο, ποτέ δεν ταξίδεψε στην Κρήτη. Αν ισχύει αυτό, τότε κάποιος άλλος ποδοσφαιριστής (ο οποίος προφανώς δεν είχε δελτίο) έπαιξε στη θέση του και, μάλιστα, με τη φανέλα του! Κατήγγειλε πλαστοπροσωπία, δηλαδή, κάτι που τιμωρείται με αφαίρεση βαθμών.

Ιδού τι έγραψε ο Φάνης Ζάρκος στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook:

«Ντροπή... Μόνο αυτή η λέξη αρμόζει, για αυτούς που κατέστρεψαν μια ιστορική ομάδα που κάποτε πριν από αυτούς ήταν μαγαζί γωνια. Ο λόγος για την ομάδα του Βύζαντα Μεγάρων... Εγώ επειδή εχω αξιοπρέπεια πήρα την απόφαση να σταματήσω από την ομαδα για τα επομενα 4 παιχνίδια και καποιοι "κυριοι" παίζουν με το όνομά μου.

Σήμερα ο Βύζας έπαιζε με τα Χανιά στην Κρήτη, ενώ εγώ ήμουν στην Κόρινθο, και το ράδιο και όλα τα site στο ίντερνετ έγραφαν ότι ήμουν στην Κρήτη και είχα συμμετοχή στο παιχνίδι αυτό... Να παίζει με την δικιά μου φανέλα και το δικό μου δελτίο άλλος ποδοσφαιριστής... ΝΤΡΟΠΗ...».

zarkos

Σύμφωνα με πληροφορίες του flnews.gr, το ίδιο συνέβη και με άλλον ποδοσφαιριστή! Μάλιστα, αυτοί, οι οποίοι δεν ταξίδεψαν ποτέ στα Χανιά, αλλά παρουσιάστηκαν να παίζουν (!) σκοπεύουν να κινηθούν νομικά.

(Αν δεν εμφανίζεται η φωτό, πληκτρολογήστε στο τέλος του λινκ /?δδ και πατήστε Enter)

Last modified onΔευτέρα, 10 Μάρτιος 2014 00:53

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep