Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Μόνο για νίκη στο Αίγιο»

Ο Νίκος Παντέλης έδωσε σύνθημα για αντεπίθεση, μιλώντας την Παρασκευή (7/3) σε συνέντευξη Τύπου.

Ο τεχνικός του Πανηλειακού δήλωσε ότι η ομάδα του πάει μόνο για νίκη στο ματς με τον Παναιγιάλειο, ξεκαθαρίζοντας: «Πάμε στο Αίγιο να παίξουμε ένα ακόμα δύσκολο ματς, απέναντι σε μια από τις πολύ καλές ομάδες του πρωταθλήματος. Εμείς θα διεκδικήσουμε τη νίκη με όλες τις δυνάμεις μας Αυτό είναι άλλωστε το αποτέλεσμα που αν έρθει, θα μας αφήσει αρκετές ελπίδες και πιθανότητες για είσοδο στην πρώτη τετράδα. Για τον Παναιγιάλειο δεν θα είναι κακό αποτέλεσμα και η ισοπαλία».
Συνέχισε λέγοντας: «Προερχόμαστε από καλή συγκυρία, αφού έχουμε πετύχει δυο σημαντικές νίκες, επί του πρώτου και του δεύτερου της βαθμολογία, τον Ολυμπιακό Βόλου και τον Ηρακλή Ψαχνών. Ξεπερνώντας σε δυο τέτοια δύσκολα ματς και έναν από τους άγραφους νόμους του ποδοσφαίρου, ότι είναι δύσκολο για μια ομάδα να κάνει τις δυο σερί νίκες όταν έχει ισάριθμα εντός έδρας ματς. Αυτό που κυρίως μας προβλημάτισε αυτές τις μέρες πάνω στις προπονήσεις ήταν οι δύσκολες γηπεδικές και καιρικές συνθήκες από τις συνεχείς βροχοπτώσεις.
Κάναμε ήδη δυο προπονήσεις στον πλαστικό χλοοτάπητα του ενωσιακού γηπέδου. Τις υπόλοιπες υποχρεωτικά τις κάνουμε στο δικό μας, που βέβαια βρίσκεται στη γνωστή και επιβαρυμένη κατάσταση. Σε κάθε περίπτωση πάντως, προχωράμε, ακόμα και με αυτά. Έχουμε καλή ψυχολογία και θα τα δώσουμε όλα».

Last modified onΠαρασκευή, 07 Μάρτιος 2014 17:00

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep