Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Μιλάει όλη η Ελλάδα για εμάς»

Προεδρικές ντόπες στην Αναγέννηση Καρδίτσας εν όψει Αιγινιακού.

Ο πρόεδρος της θεσσαλικής ομάδας, Βασίλης Μπούρμπος, βρέθηκε στην προπόνηση της Πέμπτης (6/03) και μίλησε στους παίκτες του εν όψει του κρίσιμου αγώνα με τον Αιγινιακό.  Τους ζήτησε να μην έχουν άγχος και τους τόνισε να συνεχίσουν με τον ίδιο ρυθμό, καθώς η Αναγέννηση Καρδίτσας έχει ήδη πετύχει απίστευτα πράγματα:

«Δεν έχετε κανένα λόγο να αγχώνεστε για το ματς της Κυριακής. Είναι ένα κομβικό σημείο που ξέρουμε όλοι πόσο πολύ θέλουμε να το κερδίσει η ομάδα. Έχετε πετύχει απίστευτα πράγματα φέτος και μιλάει για την ομάδα όλη η Ελλάδα.  Είναι στο χέρι μας να συνεχίσουμε με τον ίδιο ρυθμό και να πετύχουμε ακόμη και την είσοδο στην τετράδα.  Αυτό όμως θα έλθει χωρίς άγχος και με την θετική ενέργεια που έχουμε...» και συνέχισε:

«Όλοι γνωρίζετε την τίμια προσπάθεια που κάνει η διοίκηση.  Ξέρετε πως κανένας δεν θα χάσει χρήματα όπως συνέβη και την προηγούμενη χρονιά. Το τηλέφωνο του προέδρου και των μελών της διοίκησης είναι 24 ώρες το 24ωρο ανοιχτό για οτιδήποτε σας απασχολεί. Είμαστε περήφανοι για σας και θα είμαστε δίπλα σας...

 Σε μια περίοδο που οι επιχορηγήσεις έχουν “κολλήσει” και χωρίς την Αναγέννηση να την βοηθούν φορείς και κρατικές επιχορηγήσεις, κατάφερε η ομάδα να μην χρωστάει σε κανέναν τρίτο στην πόλη, να είναι άψογη με την εφορία και το ΙΚΑ και να έχει μια θαυμάσια εικόνα. Όλοι μαζί το πετύχαμε αυτό και θα συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό...».

 «Μόνο περηφάνια άλλωστε μπορεί να αισθανόμαστε γι' αυτή την ομάδα και κανένα άγχος...» δήλωσε ακόμη ο Βασίλης Μπούρμπος στο asa1904.gr.

Last modified onΠαρασκευή, 07 Μάρτιος 2014 09:33

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep