Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Ένας μικρός τελικός»

Ο Γιωργος Ποτουρίδης εξέφρασε την πίστη του για την παραμονή του Βατανιακού.

Ως μικρό τελικό χαρακτήρισε ο Γιώργος Ποτουρίδης το προσεχές ματς με την Αναγέννηση Γιαννιτσών. Ο ποδοσφαιριστής του Βατανιακού σε δηλώσεις του στον Arena Fm στάθηκε στο ευνοϊκό πρόγραμμα που έχει η ομάδα της Κατερίνης και ανέφερε:

«Είναι ένα μικρός τελικός για μας, για να διατηρήσουμε όσες ελπίδες έχουμε για την παραμονή στην κατηγορία. Σίγουρα υπάρχει μια απογοήτευση αλλά θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να μαζέψουμε όσο περισσότερους βαθμούς γίνεται μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. Σε κάποια παιχνίδια, όπως στο προηγούμενο με τον Πιερικό ήμασταν πραγματικά πολύ άτυχοι. Έτσι οπως είναι το πρόγραμμα, μας βοηθάει και έχουμε αρκετές ελπίδες. Έχουμε βατό θα έλεγα πρόγραμμα και θα πολεμήσουμε μέχρι το τέλος.

Το αποτέλεσμα της Κυριακής πρέπει να είναι μόνο η νίκη. Θα μπούμε από το πρώτο λεπτό για να κερδίσουμε, δεν υπάρχει μεγάλη πίεση, αλλά εμείς θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και θα εξαντλήσουμε τις πιθανότητες που έχουμε. Ένα γρήγορο γκολ θα μας λύσει τα πόδια. Θεωρώ ότι είμαστε καλύτεροι και το μόνο που μένει είναι να το αποδείξουμε και μέσα στο γήπεδο».

Για το πρόβλημα στο σκοράρισμα:

«Δουλεύουμε πολύ πάνω σε αυτόν τον τομέα, αλλά πολλές φορές είναι και θέμα τύχης. Δεν έχουμε, σίγουρα, το εύκολο γκολ, αλλά για παράδειγμα στο τελευταίο παιχνίδι ήμασταν και άτυχοι καθώς είχαμε δυο δοκάρια».

Last modified onΠέμπτη, 06 Μάρτιος 2014 23:29

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep