Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Τα ντέρμπι κρίνουν τα μπαράζ»

Ο Σάκης Σάββας τόνισε την πίστη που έχουν στην Αναγέννηση Καρδίτσας για το όνειρο των play off.

Ο ποδοσφαιριστής της Αναγέννησης Καρδίτσας έκανε αναφορά και στο προσεχές παιχνίδι με τον Αιγινιακό. Αναλυτικά τα όσα τόνισε ο Σάκης Σάββας στον Arena Fm 89.5: «Από την αρχή η ομάδα είχε ως στόχο μια εύκολη παραμονή, αλλά από την στιγμή που είδαμε ότι πατάμε δυνατά μέσα στον αγωνιστικό χώρο, γιατί να μην πιστέψουμε και να πάμε στο όνειρο των μπαράζ;».

Για το παιχνίδι με την Αναγέννηση Γιαννιτσών: «Ήμασταν σοβαροί, προετοιμαστήκαμε κατάλληλα και πήραμε αυτό το πολύ σημαντικό παιχνίδι. Ο αγωνιστικός χώρος ήταν δύσκολος, είχε λάσπες και ήταν δύσκολο να παίξεις ποδόσφαιρο, αλλά τελικά τα καταφέραμε και πήραμε τους τρεις βαθμούς».

Για το προσεχές παιχνίδι με τον Αιγινιακό: «Είναι ένας πολύ δυνατός και δύσκολος αντίπαλος, αλλά όλα εξαρτώνται από τα πόδια μας. Το παιχνίδι πιστεύω θα κριθεί στο πάθος και στη δύναμη. Αν κερδίσουμε αυτά τα παιχνίδια με ομάδες με τους ίδιους στόχους, θέλουμε να πιστεύουμε ότι θα είμαστε εμείς που θα μπούμε στα πλέι οφ. Ο κόσμος θέλω να πιστεύω ότι θα είναι στο πλευρό μας και θα συνεχίσουμε να είμαστε πολύ δυνατοί μέσα στην έδρα μας».

Για τα μπαράζ: «Και η Νίκη Βόλου πιστεύω ότι θα είναι σίγουρα στα μπαράζ. Όλες οι ομάδες παίζουμε μεταξύ μας και αυτό είναι και το πιο δίκαιο. Όποια ομάδα πάρει τα ντέρμπι θα είναι μέσα στα μπαράζ».

Last modified onΤετάρτη, 05 Μάρτιος 2014 10:07

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep