Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 70

«Δεχθήκαμε μόνο τρία γκολ»

Ο Κυριάκος Μίχας έμεινε ευχαριστημένος από τους νεαρούς ποδοσφαιριστές της Γλυφάδας που δέχτηκαν λιγότερα γκολ από ότι σε άλλα παιχνίδια.

Τις αντοχές των νεαρών ποδοσφαιριστών ήθελε να δοκιμάσει ο τεχνικός της Γλυφάδας, Κυριάκος Μϊχας που τόνισε πως μικρούς βάζουν και στο Champions League. Όπως ανέφερε μετά την ήττα (3-0) από τον Αστέρα Μαγούλας:

«Ερχόμενος στην Γλυφάδα παρέλαβα μια ομάδα που ξεκίνησε με φιλοδοξίες, που είχε πάρει ποδοσφαιριστές που είχαν εμπειρίες από τις επαγγελματικές κατηγορίες. Με παίκτες όπως ο Πορτίγια, ο Καμινιώτης, ο Γαλανόπουλος, ο Σονγκό πήραν πέντε βαθμούς. Ανέλαβα την ομάδα και έζησα στιγμές που τις έχουν ζήσει λίγοι προπονητές παγκοσμίως, να έχω ομάδα με οκτώ και εννέα ποδοσφαιριστές.

Στη συνέχεια έγινε μια μεγάλη προσπάθεια, με 35 ποδοσφαιριστές που αποκτήθηκαν και χτίσαμε μια ομάδα από την αρχή. Σε αυτή την προσπάθεια έχουμε κερδίσει ήδη τέσσερις βαθμούς, έναντι πέντε που πήρε στα πρώτα ματς η ομάδα. Σε αυτό το διάστημα κάναμε και αρκετές αλλαγές, θελήσαμε να δούμε τους ποδοσφαιριστές ώστε να χτίσουμε, σε συνεργασία με τη διοίκηση, μια ομάδα για τη νέα σεζόν που θα βασίζεται σε νέα παιδιά. Σήμερα αγωνιστήκαμε με μια ομάδα που είχε μέσο όρο ηλικίας τα 18 χρόνια.

Υπάρχουν ομάδες στο εξωτερικό, ακόμη και στο Champions League που δίνουν χρόνο συμμετοχής σε πολύ νεαρούς ποδοσφαιριστές. Είναι όλοι ποδοσφαιριστές που περιμένουν να αγωνιστούν και να πάρουν. Γίνεται μεγάλη προσπάθεια από τη διοίκηση και αυτά είναι τα χρήματα που έχει η Γλυφάδα. Δεν έχει την άνεση να πάρει 15 επαγγελματίες ποδοσφαιριστές, όπως ο Πανηλειακός που μας έβαλε επτά γκολ, ο Ολυμπιακός Βόλου που μας έβαλε τέσσερα. Αν υπάρχει κάποιος που θέλει να τα βάλει, ας έρθει. Πήγαμε στα Ψαχνά και δεχθήκαμε τέσσερα γκολ, στην Επισκοπή πέντε. Σήμερα φάγαμε μόνο τρία και παίξαμε καλύτερα».

Γιατί επιλέξατε να βάλετε νέα πρόσωπα;

«Σίγουρα έχουμε 35 ποδοσφαιριστές και θέλαμε να δώσουμε ευκαιρίες σε όλους. Είναι διαφορετική η πίεση στο διπλό της προπόνησης, στα φιλικά και στα επίσημα. Τσεκάραμε να δούμε ποιοι αντέχουν σε αυτή τη πίεση ώστε να βοηθήσουμε να χτίσουμε την ομάδα για τη νέα περίοδο».

Last modified onΣάββατο, 01 Μάρτιος 2014 00:13

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep