Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 70

«Το άγχος στον Φωκικό»

Ο Δημήτρης Μαγκαφίνης ζήτησε 4 νίκες στα ματς που απομένουν και τόνισε πως ακόμη και στα εύκολα ματς που έχει ο Φωκικός, θα υπάρχει το άγχος της μικρής απόστασης.

“Εμείς είναι να κερδίσουμε τα τέσσερα ματς που απομένουν μέχρι το τέλος. Σίγουρα η ψυχολογία του Φωκικού θα είναι διαφορετική όταν ξέρει πως έχει απόσταση τεσσάρων βαθμών, ακόμη και όταν παίζει με ομάδες που είναι χαμηλά στην βαθμολογία".

Ο στόχος του Αστέρα Μαγούλας είναι να φτάσει τους 35 βαθμούς και να περάσει όποια ομάδα δεν καταφέρει να πιάσει το όριο τόνισε ο τεχνικός της ομάδας, Δημήτρης Μαγκαφίνης μετά τη νίκη (3-0) απέναντι στη Γλυφάδα:

«Ξέραμε πως έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα που δεν είχε βαθμολογικό κίνητρο, αλλά μόνο αγωνιστικό. Μπορεί να μην υπάρχουν ελπίδες σωτηρίας, όμως, δεν είχαν να χάσουν κάτι και θα έπαιζαν ελεύθερα. Είναι μια ομάδα που ενισχύθηκε τον Ιανουάριο και τα νέα παιδιά έχουν κίνητρο. Για εμάς ήταν σημαντικό να πάρουμε τη νίκη και να θέλουμε από εδώ και πέρα έναν συνδυασμό αποτελεσμάτων. Για να αξιολογήσουμε τη νίκη που πήραμε σήμερα θα πρέπει να περιμένουμε να ολοκληρωθεί η αγωνιστική και σύμφωνα με τα αποτελέσματα θα ξέρουμε αν είμαστε πλέον τέσσερις βαθμούς μακριά από τον Φωκικό. Υπάρχει ένας μήνας μπροστά και μέχρι τις 30 Μαρτίου που τελειώνει το πρωτάθλημα θα παλέψουμε για το καλύτερο».

“Σημασία έχει εμείς να φτάσουμε τους 35 βαθμούς και από εκεί και πέρα όποιες ομάδες είναι κοντά θα πρέπει να φτάσουν αυτό το όριο. Είναι δύσκολο να κάνουμε τέσσερις νίκες, αλλά θα παλέψουμε με όλες τις δυνάμεις μας μέχρι τέλους”

Ο Φωκικός, όμως, έχει δύο παιχνίδια με ομάδες που έχουν ήδη υποβιβαστεί. Μήπως κυνηγάτε άλλον τελικά;

«Αυτό που πρέπει να κάνουμε εμείς είναι να κερδίσουμε τα τέσσερα ματς που απομένουν μέχρι το τέλος. Σίγουρα η ψυχολογία του Φωκικού θα είναι διαφορετική όταν ξέρει πως έχει απόσταση τεσσάρων βαθμών, ακόμη και όταν παίζει με ομάδες που είναι χαμηλά στην βαθμολογία. Σημασία έχει εμείς να φτάσουμε τους 35 βαθμούς και από εκεί και πέρα όποιες ομάδες είναι κοντά θα πρέπει να φτάσουν αυτό το όριο. Είναι δύσκολο να κάνουμε τέσσερις νίκες, αλλά θα παλέψουμε με όλες τις δυνάμεις μας μέχρι τέλους».

Υπήρξε έκπληξη για εσάς για την σύνθεση της Γλυφάδας;

«Ο σχημαστισμός με τον οποίο κατέβηκε στο γήπεδο ήταν ο ίδιος και δεν μας επηρέασε, αφού είχαμε δει τον τρόπο που αγωνίζεται και όχι μόνο τα πρόσωπα. Για τις επιλογές μπορεί να μιλήσει μόνο ο προπονητής της Γλυφάδας και εγώ μόνο για τον Αστέρα Μαγούλας».

Last modified onΠαρασκευή, 28 Φεβρουάριος 2014 22:25

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep