Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Ό, τι χειρότερο αυτή η ήττα»

Ο Σάκης Παπαβασιλείου δήλωσε ότι η ήττα του Βατανιακού από τον Πιερικό ήταν το χειρότερο αποτέλεσμα.

Ο τεχνικός του Βατανιακού τόνισε στη συνέντευξη Τύπου ότι τα πάντα στην υπόθεση παραμονής θα κριθούν από τον αγώνα Δόξα Δράμας – Καβάλα, ενώ έκανε αναφορά και στον Πιερικό:

«Στο ποδόσφαιρο δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος. Ο Βατανιακός ήταν ο κυρίαρχος όμως ατυχήσαμε. Είχαμε δύο δοκάρια, είχαμε τον έλεγχο του αγώνα και πολλές ευκαιρίες για να πετύχουμε γκολ. Στο τέλος, όμως, χάσαμε.

Είναι ό, τι χειρότερο για εμάς αυτή η ήττα. Θα συνεχίσουμε μέχρι το τέλος. Όμως με λυπεί το γεγονός ότι έχω μάθει να καμαρώνω τον Πιερικό  να έχει πιο υψηλούς ρόλους. Να τον καμαρώνουμε για την άνοδο. Αρκεί να αλλάξουν πολλά για να δούμε ένα καλύτερο Πιερικό. Στα επόμενα τέσσερα παιχνίδια πρέπει να πετύχουμε το απόλυτο. Έχουμε δύσκολη συνέχεια και πολλά θα κριθούν από το κυριακάτικο αποτέλεσμα της Δόξας Δράμας – Καβάλας.

Ο Γιώργος Ποτουρίδης είπε: «Στο ποδόσφαιρο δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος. Θέλαμε το παιχνίδι αφού θα κάναμε με νίκη ένα πολύ μεγάλο βήμα. Σαν αρχηγός και παλιότερος στην ομάδα είπα στους παίκτες ότι πρέπει μέχρι το τέλος να μαζέψουμε όσους πιο πολλούς βαθμούς, γιατί έχουμε δει πολλά στην Ελλάδα. Με λυπούν πολλά σήμερα, αλλά τα ξεπερνάω. Μακάρι να βγει ο Πιερικός στην Α΄ Εθνική. Αυτό είναι το μεράκι όλων των Πιερέων».

Για το τι εννοεί ότι τον λυπούν: «Όλα στο ποδόσφαιρο είναι ευπρόσδεκτα, όλοι κοιτάμε το αποτέλεσμα».

ΚΑΤΕΡΙΝΗ: ΣΠΥΡΟΣ ΣΚΟΥΦΑΣ

Last modified onΠαρασκευή, 28 Φεβρουάριος 2014 18:46

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep