Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Παντέλης: «Μόνο νίκη, τίποτα άλλο»

Ο τεχνικός του Πανηλειακού δήλωσε πως στο ματς με τα Ψαχνά δεν υπάρχει άλλος στόχος, παρά μόνο η νίκη!

Ο Νίκος Παντέλης μίλησε για το προσεχές παιχνίδι στον Πύργο απέναντι στον Ηρακλή Ψαχνών και ανέφερε τα εξής: «Έχουμε μπροστά μας ένα ακόμα δύσκολο ματς. Κατά τη γνώμη μου δυσκολότερο και από αυτό της περασμένης αγωνιστικής απέναντι στον Ολυμπιακό Βόλου. Το αγωνιστικό στυλ του Ηρακλή είναι διαφορετικό από του Ολυμπιακού Βόλου. Θεωρώ ότι θα παίξει πολύ πιο κλειστά. Άλλωστε για τον Ηρακλή θα είναι πολύ θετικό αποτέλεσμα και η ισοπαλία σε αυτό το ματς. Εμείς βέβαια θέλουμε αποκλειστικά τη νίκη. Και σε αυτό το ματς, όπως άλλωστε και σε όλα τα υπόλοιπα, είναι η νίκη ο στόχος μας.
Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα για μας. Για να διατηρήσουμε όσες πιθανότητες γίνεται, για διεκδίκηση της πρώτης τετράδας των play off, όσες κι αν είναι αυτές. Παίρνοντας το νικηφόρο αποτέλεσμα το Σάββατο, θα πάμε στο Αίγιο την επόμενη αγωνιστική να τα παίξουμε όλα για όλα σε ό,τι αφορά τη διεκδίκηση της τετράδας. Αλλά ι όπως έχω πει και επαναλαμβάνω, γενικότερα θέλουμε να συνεχίσουμε με νίκες. Ακόμα και για να τερματίσουμε όσο ψηλότερα γίνεται. Αν δηλαδή δεν προλάβουμε τελικά να μπούμε στην τετράδα, κάτι που και ήταν εξαρχής δύσκολο, αλλά και πλέον είναι ακόμα δυσκολότερο. Η όσο το δυνατόν ψηλότερη θέση, αποτελεί ξεκάθαρο στόχο μας».
Σε ό,τι αφορά το αγωνιστικό σκέλος, δεν υπολογίζεται ο Φλίγκος που είναι τιμωρημένος, καθώς και ο Κοτσώνης για τον ίδιο λόγο. Αντίθετα Πίτκας και Ολίσε εξέτισαν και επιστρέφουν στη διάθεση του προπονητής τους.

Last modified onΠέμπτη, 27 Φεβρουάριος 2014 16:48

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep