Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Μας... βάλαμε δύσκολα»

Ο Κώστας Ανυφαντάκης μίλησε και για το μέλλον της Επισκοπής.

Ο τεχνικός της Επισκοπής, Κώστας Ανυφαντάκης μετά την ήττα (1-0) από τον ΑΟ Χανιά στάθηκε στο γεγονός ότι η ομάδα του βρέθηκε για ένα ακόμα ματς να κυνηγάει το σκορ. Χαρακτηριστικά είπε: «Ήρθαμε να δώσουμε ένα δύσκολο ματς απέναντι σε μία ισχυρή ομάδα. Ακόμα μία φορά βάλαμε δύσκολα στον εαυτό μας. Βρεθήκαμε πίσω στο σκορ και τα λάθη πληρώνονται. Δυστυχώς βρεθήκαμε πολύ νωρίς με την πλάτη στον τοίχο, αλλά η φιλοσοφία μας δεν άλλαξε.

Ως το 94' έμεινα ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παιδιών απέναντι σε μία ομάδα με πολύ καλή αμυντική λειτουργία. Συγχαρητήρια στον ΑΟΧ και στους παίκτες μου. Δεν έχει τελειώσει τίποτα. Κοιτάμε το ματς της Δευτέρας με τον Φωκικό».

Για το αν απομακρύνεται ο στόχος: «Ο στόχος ήταν δύσκολος και τώρα γίνεται δυσκολότερος. Θα προσπαθήσουμε ως τα τελευταία ματς να δούμε αν μπορούμε να τον πετύχουμε. Θεωρώ ότι αυτή η ομάδα αξίζει, είτε πετύχουμε τον στόχο, είτε όχι. Έχουμε πετύχει πολλά και θα πετύχουμε ακόμα περισσότερα στο μέλλον».

Για την έλλειψη σταθερότητας ανέφερε: «Εμείς σε όλα τα ματς προσπαθούμε να έχουμε καλή κυκλοφορία και να φτιάξουμε φάσεις. Όντως βάσει αποτελεσμάτων δεν υπάρχει σταθερότητα, αλλά βάσει απόδοσης παίζουμε σύμφωνα με τις δυνατότητές μας ακόμα και όταν χάνουμε».

Για τον ΑΟΧ και αν μπορεί να τερματίσει στην τετράδα: »Προφανώς είναι πολύ κοντά και του εύχομαι καλή επιτυχία στη συνέχεια».

Last modified onΠέμπτη, 27 Φεβρουάριος 2014 00:15

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep