Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 69

«Καλύτεροι κατά κράτος»

Ο Πιερικός κατά τον Γιώργο Καμπερίδη ήταν επιβλητικά ανώτερος από την Αναγέννηση Γιαννιτσών.

Μετά το 0-3 στην Πέλλα σε βάρος των Γιαννιτσών, ο τεχνικός του Πιερικού σχολίασε στο www.flnews.gr: «Συγχαρητήρια στα παιδιά για την επιβλητική νίκη και την πολύ καλή εμφάνιση. Σημειώσαμε τρία πανέμορφα γκολ. Αν εξαιρέσουμε το πρώτο 30λεπτο που έγινε πραγματική μάχη και έπεσαν κορμιά, ακολούθως ήμασταν κατά κράτος καλύτεροι.
Θα μπορούσε το σκορ να έχει... αστρονομικές διαστάσεις. Αγωνιστικά έπρεπε στα δύο προηγούμενα ματς να πάρουμε έξι πόντους. Περιμέναμε αυτή την εμφάνιση και εγώ και τα παιδιά. Αφιερώνουμε τη νίκη στον πρόεδρο, που είναι οπαδός της ομάδας και καθημερινά δίνει τις λύσεις που χρειάζεται το ποδοσφαιρικό τμήμα. Αλλά και στα μέλη της διοίκησης. Συγχαρητήρια στην Αναγέννηση, από την οποία πέρασα φέτος. Εύχομαι στα παιδιά να συνεχίσουν την προσπάθεια, την οποία κάνουν καθαρά για τον προσωπικό τους εγωισμό και για τίποτα άλλο.
Ξεχνάμε τη νίκη επί των Γιαννιτσών και συγκεντρωνόμαστε πλέον στην αναμέτρηση της Παρασκευής (σ. Βατανιακός), όπου αν κερδίσουμε κατά 99% εξασφαλίζουμε την παραμονή. Για να έχει αξία η σημερινή νίκη, πρέπει να πάρουμε το επόμενο ματς. Θέλουμε να ξεμπλέξουμε από την περιπέτεια που έχει μπει η ομάδα. Ακολουθούν πέντε τελικοί και όλα τα ματς είναι το ίδιο για εμάς».

Last modified onΚυριακή, 23 Φεβρουάριος 2014 22:13

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep