Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Κάλεσμα και διευκρινίσεις

Η Αναγέννηση Καρδίτσας ζητά από τον κόσμο να προσέλθει όσο γίνεται νωρίτερα στην αναμέτρηση με τον Απόλλωνα 1926 για να αποφευχθεί ο συνωστισμός.

Μάλιστα, στην ανακοίνωση εξηγεί τους λόγους που δεν λειτουργεί η εξέδρα – πέταλο.

Η ανακοίνωση της Αναγέννησης Καρδίτσας:

«Η διοίκηση της Αναγέννησης καλεί όλους τους Αναγεννησιώτες κάθε ηλικίας να δώσουν βροντερό παρών στον πολύ σημαντικό αγώνα της ομάδας μας με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς που θα γίνει την Κυριακή το απόγευμα στο Δημοτικό Στάδιο της Καρδίτσας.

 Για την ομαλή διέλευση των φιλάθλων γνωστοποιούμε τα εξής:

1. Έχοντας υπόψιν τα προβλήματα που υφίστανται στο Δημοτικό Στάδιο, καλούμε τους φιλάθλους να προσέλθουν όσο το δυνατόν νωρίτερα ώστε ν' αποφευχθεί ο συνωστισμός. Η είσοδος θα γίνεται από τη θύρα που βρίσκεται στην πλευρά του κολυμβητηρίου διότι οι άλλες ως γνωστόν δεν λειτουργούν φέτος λόγω έργων.

2. Η γενική είσοδος είναι στα 10 ευρώ ενώ εκδόθηκαν και σ' αυτό το παιχνίδι μαθητικά, φοιτητικά, στρατιωτικά και εισιτήρια γυναικών τα οποία κοστίζουν 5 ευρώ. Θα πρέπει κατά την είσοδο όμως να επιδεικνύεται η ανάλογη ταυτότητα. Δωρεάν θα εισέρχονται παιδιά από 12 ετών και κάτω.

3. Επειδή ο κόσμος ρωτάει γιατί δεν εκδίδονται εισιτήρια για την εξέδρα - πέταλο, πληροφορούμε ότι η συγκεκριμένη εξέδρα δεν λειτουργεί με απόφαση της αστυνομίας λόγω προβληματικών εισόδων από τα έργα που ξεκίνησαν φέτος για την ανάπλαση.

Ευχόμαστε σε όλο τον κόσμο που θα έλθει στο γήπεδο, να χαρεί και να απολαύσει τη μεγάλη γιορτή συμμετέχοντας με το γνωστό αθλητικό πνεύμα που διακρίνει την απέραντη οικογένεια της Αναγέννησης.

ΤΟ Δ.Σ.».

Last modified onΣάββατο, 22 Φεβρουάριος 2014 12:39

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep