Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Μας έκανε ομάδα»

Ο Μπάμπης Ιορδανίδης μίλησε για την προσπάθεια σωτηρίας της Αναγέννησης Γιαννιτσών.

Ο νεοαποκτηθείς αμυντικός της Αναγέννησης Γιαννιτσών, Μπάμπης Ιορδανίδης φιλοξενήθηκε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης και μίλησε για την προσπάθεια παραμονής και το διαφορετικό πρόσωπο που δείχνουν οι «κυανόλευκοι» με τον Σάκη Δημόπουλο στον πάγκο.

Αναλυτικά ο Ιορδανίδης δήλωσε:

«Είναι τελικός για μας αυτό το παιχνίδι και θέλουμε μόνο την νίκη. Οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα δεν θα είναι καλό για μας και δεν θα βοηθήσει για την μάχη που κάνουμε για την παραμονή στην κατηγορία. Λογικό είναι να υπάρχει άγχος, αλλά πρέπει να το αποβάλουμε γιατί είναι παιχνίδι δίχως αύριο».

Για τον ερχομό του νέου τεχνικού: «Με τον ερχομό του Θανάση του Δημόπουλου έχουμε γίνει πιο ομάδα, έχουμε δέσει και δουλεύουμε πολύ. Μας βγάζει πάθος και μας έχε δώσει ένα στόχο. Έχουνε αλλάξει πολλά πράγματα και πλέον είμαστε δεμένοι και έτοιμοι για να πετύχουμε τον στόχο της παραμονής».

Για τον κόσμο της ομάδας: «Καλούμε όλο τον κόσμο στα Γιαννιτσά να έρθουν να μας στηρίξουν. Ερχόταν ούτως ή άλλως στο γήπεδο και βοηθούσε την ομάδα, αλλά τώρα τελευταία σε συνδυασμό με τα κακά αποτελέσματα αλλά και με τα πολλά προβλήματα που αντιμετώπιζε η ομάδα ήταν λογικό να έρχονται λιγότεροι στο γήπεδο. Πλέον τα πράγματα είναι διαφορετικά, οι νίκες άρχισαν να έρχονται και παλεύουμε όλα τα παιχνίδια».

Για την συνέχεια του πρωταθλήματος: «Έχουν μείνει έξι παιχνίδια και δεν έχει κριθεί τίποτα. Όλες οι ομάδες θα παλέψουν για την σωτηρία. Εμείς έχουμε μπροστά μας έξι τελικούς και κοιτάμε την νίκη σε κάθε παιχνίδι».

Στα αγωνιστικά, η προετοιμασία ολοκληρώνεται το Σάββατο (22/02) και ο Δημόπουλος θα ανακοινώσει την αποστολή για τον αγώνα με τον Πιερικό λίγη ώρα πριν την έναρξη του αγώνα. Εκτός πλάνων βρίσκεται ο τραυματίας Καραογλανίδης.

Last modified onΣάββατο, 22 Φεβρουάριος 2014 09:59

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep