Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Μας είχαν πάρει στην πλάκα»

Ο Κώστας Νικολαΐδης αναφέρθηκε στον στόχο της τετράδας που στον Αιγινιακό τον πίστεψαν από την αρχή.

Ο τεχνικός του Αιγινιακού τόνισε ότι πολλοί είχαν πάρει στην πλάκα το γεγονός ότι η ομάδα έλεγε εξαρχής πως στόχος είναι η είσοδος στην τετράδα, υποστήριξε βέβαια ότι πλέον είναι το αουτσάιντερ λόγω του δύσκολου προγράμματος. Μίλησε ακόμη για το παιχνίδι με την Κέρκυρα, στο οποίο θέλουν μόνο νίκη. Αναλυτικά τα όσα δήλωσε o Κώστας Νικολαΐδης στον Arena FM 89,4: «Είναι ένα εξαιρετικά δύσκολο παιχνίδι,  η βαθμολογική θέση και μόνο της Κέρκυρας τα λέει όλα, από εκεί και πέρα εμείς θα δουλέψουμε όπως δουλέψαμε και τις προηγούμενες εβδομάδες. Αν είμαστε σοβαροί και παρουσιάσουμε το καλό μας πρόσωπο, θεωρώ ότι θα πανηγυρίσουμε την νίκη».

Για το πρόγραμμα: «Εμείς από την αρχή λέγαμε ότι στόχος μας ήταν η τετράδα αλλά πολλοί μας είχανε πάρει …στην πλάκα. Πλέον βρισκόμαστε στην τέταρτη θέση και στόχος παραμένει να μπούμε στα πλέι οφ. Έχουμε μπροστά μας παιχνίδια πολύ δύσκολα, με ομάδες που έχουν τους ίδιους στόχους με μας και δεν σας κρύβω ότι θεωρώ την ομάδα μας ως αουτσάιντερ για την θέση αυτή. Έχουμε το πιο δύσκολο πρόγραμμα , αλλά θα διεκδικήσουμε τις πιθανότητες μας και αν όλα πάνε καλά, ελπίζω ότι θα τα καταφέρουμε».

Για το παιχνίδι με την Κέρκυρα: «Δεν έχουμε περιθώριο να μην κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι. Πιστεύω ότι τα παιδιά θα τα δώσουν όλα για να μπορέσουμε να πάρουμε ακόμα μια πολύ σημαντική νίκη».

Για τις απουσίες: «Έχουμε μια επιστροφή, αυτή του Κωνσταντινίδη, από εκεί και πέρα όλα τα παιδιά πριν του Μαρτσέλο είναι έτοιμοι».

Last modified onΤετάρτη, 19 Φεβρουάριος 2014 12:46

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep