Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Μπορούμε το θαύμα»

Ο Ξενοφών Γήτας σημείωσε ότι η Αναγέννηση Καρδίτσας δεν έχει να χάσει τίποτα.

Για την πολύ καλή πορεία της Αναγέννησης Καρδίτσας στο πρωτάθλημα, τον προγραμματισμό και τον στόχο της άνετης παραμονής μίλησε ο Ξενοφών Γήτας σε ραδιοφωνικό σταθμό. Όπως τόνισε, οι «κιτρινόμαυροι» μπορούν να κάνουν το... θαύμα και να ξεπεράσουν τον Αιγινιακό στη βαθμολογία.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γήτας:

«Τα τελευταία χρόνια γίνεται πολύ καλή δουλεία. Έχουν φτιάξει μια πολύ σωστή ομάδα, κάθε μεταγραφική περίοδο παίρνει ακριβώς αυτό που χρειάζεται. Παίζει μεγάλο ρόλο η τριετής θητεία του προπονητή και η Αναγέννηση έχει φτάσει εκεί που πρέπει. Οι ομάδες χρειάζονται χρόνο και πολύ υπομονή. Κάπως έτσι έγινε και με την Αναγέννηση. Έφτασε στην Δ' Εθνική μετά από πολλά λάθη, έμαθαν και τώρα έχει χτιστεί πολύ σωστά και βρίσκεται εκεί που βρίσκεται.
Έτσι ξεκίνησα και εγώ. Πάντα υπάρχουν ταλέντα, αρκεί να τα βρεις και να τα στηρίξεις. Διανύουμε μια πολύ δύσκολη περίοδο εδώ στην Ελλάδα και μόνο με σωστό σχεδιασμό μπορεί μια ομάδα να πετύχει».

Για το πρόγραμμα: «Από την στιγμή που αγωνίζεσαι με ομάδες με τους ίδιους στόχους και καταφέρεις να τις κερδίσεις, τότε αξίζεις να μπεις στα πλέι οφ. Το πρόγραμμα όντως είναι δύσκολο, αλλά αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό. Η ομάδα έχει βρει μια σταθερότητα, αποδίδει καλό ποδόσφαιρο και υπάρχει μεγάλη ποιότητα. Ακόμα και στην κακή μέρα μπορούμε και παίρνουμε τα παιχνίδια. Έχουμε δεθεί πλέον πάρα πολύ, έχουμε βρει την χημεία και ξεκινάμε κάθε παιχνίδι για να κρατήσουμε το μηδέν πίσω. Στην έδρα μας είμαστε πάρα πολύ δυνατοί, αλλά και εκτός έδρας έχουμε καταφέρει να πάρουμε πολλά αποτελέσματα».

Για τους στόχους: «Ο βασικός στόχος ήταν να σωθεί όσο πιο γρήγορα η ομάδα. Μετά καταφέραμε και γίναμε ανταγωνιστικοί με τις καλές ομάδες της κατηγορίας και από την στιγμή που έχουμε φτάσει έξι στροφές πριν το τέλος του πρωταθλήματος, θα κυνηγήσουμε την τετράδα. Δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα. Ελπίζω να τα καταφέρουμε και να τους κάνουμε όλους να χαμογελάσουν».

Για τα φαβορί: «Στον νότιο όμιλο ο Ολυμπιακός Βόλου είναι πολύ δυνατή ομάδα και θεωρώ ότι είναι μεγάλο φαβορί. Σε μας Ηρακλής και Κέρκυρα είναι τα μεγάλα φαβορί αν και ο Ηρακλής έχει πολλά προβλήματα. Αλλά και εμείς μπορούμε να κυνηγήσουμε τον Αιγινιακό και να κάνουμε το θαύμα. Θα παίξει μεγάλο ρόλο και το βάθος στα ρόστερ γιατί να μην ξεχνάμε, είναι ένα πρωτάθλημα ακόμα τα μπαράζ».

Last modified onΤετάρτη, 19 Φεβρουάριος 2014 02:24

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep