Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Πιστεύω να ήταν ανθρώπινα»

Ο Γιώργος Καμπερίδης μίλησε για τα διαιτητικά λάθη σε βάρος του Πιερικού.

Ο τεχνικός του Πιερικού, Γιώργος Καμπερίδης φιλοξενήθηκε στον Arena Fm και αναφέρθηκε στα παράπονα που έχει η ομάδα του από τη διαιτησία, αλλά και στη μάχη της παραμονής.

Για την ήττα απέναντι στην Αναγέννηση Καρδίτσας δήλωσε: «Αγωνιστικά το παιχνίδι αυτό για μένα το έχουμε κερδίσει. Στα δυο παιχνίδια με Γάζωρο και Καρδίτσα η αγωνιστική μας εικόνα έπρεπε να δώσει έξι βαθμούς και μας έδωσε έναν. Έγιναν κάποια πράγματα τα οποία δεν ξέρω πώς να τα χαρακτηρίσω. Είναι η περίπτωση του πέναλτι γύρω στο 20ό λεπτό, ενώ το δεύτερο γκολ είναι καταφανέστατο οφσάιντ. Θέλω να πιστεύω ότι έγιναν από ανθρώπινα λάθη, δεν θέλω να πιστεύω ότι έγινε κάτι εσκεμμένα. Η ομάδα μας έδειξε ότι έχει πίστη, έχει διάθεση, τα παιδιά βγάζουν αυτά που πρέπει καθημερινά στις προπονήσεις. Το είπα και στα παιδιά ότι αυτό το παιχνίδι, αγωνιστικά το κερδίσαμε. Κοιτάμε πλέον παιχνίδι με το παιχνίδι και θα προσπαθήσουμε να βγάλουμε την ομάδα από το αδιέξοδο».

Για το ματς με τα Γιαννιτσά: «Μένουν έξι αγωνιστικές και το κάθε παιχνίδι για μας, αλλά και για όλες τις ομάδες που παλεύουν για την αποφυγή των τριών τελευταίων θέσεων είναι τελικοί. Πιστεύω ότι θα γίνει μια πραγματική μάχη ανάμεσα στις δυο ομάδες που καίγονται. Κάποιοι τη θεωρούν τελειωμένη την Αναγέννηση, αλλά πιστεύω ότι θα τα παλέψει όλα τα ματς. Και με τον Θανάση τον Δημόπουλο στον πάγκο είναι αρκετά βελτιωμένη».

Last modified onΤετάρτη, 19 Φεβρουάριος 2014 02:14

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep