Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Δεν υπάρχει θέμα Σεροπιάν»

Ο Νίκος Κατσιγιάννης τοποθετήθηκε σε βασικά ζητήματα μετά την ήττα του ΑΟΧ από τον Φωστήρα.

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ ΑΟΧ σχολίασε την ψήφιση για το 2+1 της ανόδου, διεύψευσε ότι οι μεταγραφές των Κρητικών ήταν του... πεντακοσάρικου, ενώ ήταν κάθετος σε ό,τι αφορά στα σενάρια περί απομάκρυνσης του Μουράτ Σεροπιάν.
Αναλυτικά όσα υποστήριξε ο Νίκος Κατσιγιάννης: «Επειδή το τελευταίο διάστημα λέγονται και γράφονται από επιτήδειους πολλές ανακρίβειες και ψέματα που προσπαθούν να πληγώσουν το κύρος της ομάδας, θέλω να ξεκαθαρίσω τα εξής. Όσον αφορά τη στάση της ΠΑΕ ΑΟ Χανιά στην απόφαση της Football League σχετικά με τον αριθμό των ομάδων που θα ανέβουν απευθείας στη Superleague, προσπαθήσαμε μαζί και με άλλες ΠΑΕ και τα καταφέραμε να διασώσουμε τη... μισή παραπάνω ομάδα, γιατί η πληροφόρηση που είχαμε ήταν ότι μεγάλες -σε όλα τα επίπεδα-ομάδες του ελληνικού ποδοσφαίρου είχαν αποφασίσει το 2-2. Όλα αυτά περί ''ξεπουλήματος'' για κάποιες δεκάδες χιλιάδες είναι αστείο.
Δεύτερον, επειδή οι ίδιοι κύκλοι (σ. δεν τους κατονόμασε παρά τη σχετική ερώτηση) διαρρέουν ότι κάναμε μεταγραφές... πεντακοσάρικου, τους απαντώ ότι προφανώς δεν είναι έτσι. Όμως, εμείς έχουμε συγκεκριμένες δυνατότητες που δεν μπορούμε να ξεπεράσουμε χρεώνοντας την ομάδα. Σκοπός μας είναι να δίνουμε αυτά που υποσχόμαστε, να είμαστε φερέγγυοι απέναντι στις υποχρεώσεις μας προς το κράτος και τα ασφαλιστικά ταμεία. Δεν θέλω να επιρρίψω ευθύνες σε προηγούμενες διοικήσεις, όμως, ο δικός μας τρόπος δουλειάς είναι αυτός. Είτε μείνουμε είτε φύγουμε στο τέλος της σεζόν, θέλουμε να αφήσουμε στους επόμενους ένα νοικοκυρεμένο σωματείο.
Τέλος, επειδή γνωρίζω ότι μετά την σημερινή μας αναπάντεχη ήττα κάποιοι θα προσπαθήσουν να διαβάλουν προπονητή και παίκτες, δηλώνω κατηγορηματικά ότι θέμα προπονητή δεν υπάρχει. Δεν μπορεί ο Σεροπιάν να ήταν καλός πριν δυο μήνες και τώρα να έγινε κακός. Ποιος από όλους σας περίμενε ότι αυτό το ρόστερ θα ήταν ακόμα και σήμερα στη δεύτερη θέση; Έχουμε υψηλούς στόχους, ανεξαρτήτως κάποιων κακών αποτελεσμάτων».
Ερωτώμενος από τι εξαρτάται η παραμονή του στην ΠΑΕ δήλωσε: «Οι λόγοι είναι καθαρά οικογενειακοί και θα αποφασιστούν τότε. Δεν παίζει καμία σημασία στην απόφαση μας αυτή αν η ομάδα μπει ή δεν μπει στα play-off».

Πηγή: sportfmxania.gr

Last modified onΚυριακή, 16 Φεβρουάριος 2014 20:05

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep