Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Είναι ντεφορμέ, να προβληματιστούν»

Μπηχτές του Μάκη Κατσαβάκη για την κατάσταση που βρίσκονται ορισμένοι ποδοσφαιριστές του.

Μετά τη νίκη επί της Αναγέννησης Γιαννιτσών ο προπονητής του Εθνικού Γαζώρου ο Μάκης Κατσαβάκης δήλωσε: «Δείξαμε έναν ιδιαίτερο σεβασμό για τον αντίπαλο. Ήμασταν αρκετά καλοί κατά διαστήματα. Υπήρχε μία κυκλοφορία, φτάσαμε στα γκολ. Από εκεί και πέρα θα συμφωνήσω με τον Θανάση (σ. Δημόπουλο), ότι θα υπήρχε μία αλλαγή και στην δική μας ψυχολογία, που ήταν εύθραυστη, μετα τα άσχημα αποτελέσματα.
Καρποφόρησε η δικιά μας η περίπτωση με το γκολ του Μπουντίνοφ, που ήταν και το παρθενικό του. Έχω την αίσθηση ότι μετά διαχειριστήκαμε αρκετά καλά το παιχνίδι, ήρθε το δευτερο γκολ και βέβαια συνεχίζουν κάποια παιδιά να είναι εκτός καλής φόρμας, αυτή που είχαν στο ξεκίνημα, και αυτό είναι που πρέπει να με προβληματίσει και εμένα αλλά περισσότερο αυτούς, αν θέλουν να επανέλθουν στην ενδεκάδα. Εύχομαι με την σειρά μου καλή συνέχεια στην Αναγέννηση και ό,τι καλύτερο στον συνάδελφο».
Τους παίκτες εκπροσώπησε ο Μενέλαος Κωφοκώτσιος, που είπε: «Ξέραμε από την αρχή της εβδομάδας ότι θα αντιμετωπίσουμε μια δύσκολη ομάδα πάρα την βαθμολογική θέση που έχουν τα Γιαννιτσά. Δουλέψαμε πολύ σκληρά όλη την εβδομάδα. Ανταπεξήλθαμε μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Βγάλαμε πολλές φάσεις και δόξα τον Θεό σκοράραμε τρεις φορές. Κυκλοφορήσαμε την μπάλα, ο κόουτς ζήτησε πολλά πράγματα και πιστεύω ότι τα βγάλαμε. Δείξαμε ένα καλό πρόσωπο. Τώρα συνεχίζουμε με πολύ δουλειά. Έχουμε ένα ακόμη δύσκολο ματς και θα προσπαθήσουμε να το πάρουμε και αυτό».

Last modified onΚυριακή, 16 Φεβρουάριος 2014 19:18

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep