Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Δύσκολα τα πράγματα…»

Ο Θανάσης Δημόπουλος ζήτησε νίκες με Πιερικό και Καρδίτσα.

Μετά την ήττα (3-0) από τον Εθνικό Γαζώρου ο προπονητής της Αναγέννησης Γιαννιτσών, Θανάσης Δημόπουλος δήλωσε: «Όλα παίχτηκαν την στιγμή που κάναμε εμείς την ευκαιρία στην στημένη φάση και δεν κάναμε το γκολ. Αμέσως ήρθε το γκολ και εκεί πιστεύω ότι εάν η δική μας ευκαιρία γινόταν γκολ θα είχαμε άλλη ψυχολογία για το παιχνίδι. Πάντως συγχαρητήρια στον Γάζωρο είναι μία πάρα πολύ καλή ομάδα, στρωμένη ομάδα με καλή κυκλοφορία. Έχει αλλαγή παιχνιδιού και πιστεύω ότι μας δυσκόλεψε πάρα πολύ σήμερα.

Δεν ήμασταν σε καλή μέρα, μπορεί και το άγχος, γιατί κάθε παιχνίδι που περνάει δεν ξανάρχεται. Νομίζω ότι είναι δύσκολα και πρέπει τώρα να δείξουμε χαρακτήρα να μπορέσουμε να πάρουμε τα δύο παιχνίδια με Πιερικό και Καρδίτσα για να το παλέψουμε για να σωθούμε».

Ο Χαράλαμπος Ιορδανίδης ανέφερε: «Ήταν ένα δύσκολο ματς με μία πάρα πολύ καλή ομάδα. Πιστεύω όλα κρίθηκαν στο πρώτο γκολ. χάσαμε μια μεγάλη ευκαιρία στην αρχή, η οποία αν βάζαμε εκεί το γκολ ίσως να ήταν διαφορετικό το αποτέλεσμα του παιχνιδιού. Ήρθε μετα από λίγο το γκολ της αντίπαλης ομάδας. Μετά φάγαμε το δευτερο και πιστεύω εκεί τελείωσε το παιχνίδι. Εμείς τώρα βλέπουμε τον Πιερικό και προσπαθούμε για τα επόμενα ματς για να σωθούμε».

Last modified onΚυριακή, 16 Φεβρουάριος 2014 19:15

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep