Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Τώρα ξεκινά το πρωτάθλημα»

Ο Κώστας Ανυφαντάκης δήλωσε πως είναι ευτυχισμένος που έχει τέτοιους παίκτες στην Επισκοπή.

Μετά την ήττα (0-1) από την Καλλιθέα ο Ανυφαντάκης είπε: «Είχαμε να αντιμετωπίσουμε έναν δύσκολο αντίπαλο, που έχει έναν καλό προπονητή. Ξέραμε ότι η Καλλιθέα παίζει καλό ποδόσφαιρο και μπορεί να κερδίσει τον οποιονδήποτε. Δεν ήμασταν καλοί στο πρώτο ημίχρονο. Η Καλλιθέα είχε την κατοχή. Μετά το 30' πατούσαμε καλύτερα, είχαμε υπομονή στο παιχνίδι μας αλλά ήμασταν και άτυχοι. Στο δεύτερο μέρος κάναμε μεγάλη προσπάθεια. Ρισκάραμε και θα μπορούσαμε να ισοφαρίσουμε σε μία από τις τελευταίες φάσεις. Δεν μπορούμε παρά να συνεχίσουμε τη δουλειά.

Να βελτιώσουμε το παιχνίδι μας και τα νεκρά χρονικά διαστήματα. Όπλο μας είναι η κατοχή της μπάλας και οι τελικές ενέργειες που κάνουμε. Θα δώσω συγχαρητήρια στην Καλλιθέα, αλλά και στους δικούς μου παίκτες. Άσχετα αν δεν είχαν σήμερα καλή απόδοση σε ορισμένα σημεία του παιχνιδιού, είμαι ευτυχισμένος που τους έχω παίκτες. Προτεραιότητά μας είναι το επόμενο ματς».
Κατέληξε λέγοντας: «Αυτά τα παιχνίδια με τους διεκδικητές της ανόδου είναι κάτι παραπάνω από τρεις βαθμοί. Το έργο μας σίγουρα έγινε δυσκολότερο. Οι καλές ομάδες στα δύσκολα φαίνονται και εμείς το έχουμε δείξει. Δεν έχουμε πίεση. Το πρωτάθλημα ξεκινά τώρα για όλους».

Last modified onΣάββατο, 15 Φεβρουάριος 2014 22:20

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep